Se hotell (1)

Reiser til Pothia

En reise til Pothia passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie i et ekte gresk hverdagsmiljø.
Kalymnos' hovedstad Pothia er en vakker havneby hvor turismen fortsatt er relativt beskjeden. Hit reiser du hvis du vil oppleve gresk hverdagsliv i et rolig tempo. I Pothia bor rundt 12 000 av Kalymnos' ca. 14 000 innbyggere. Likevel virker Pothia som en småby. Det er et passe stort utvalg av butikker og barer langs havnepromenaden, som er et populært tilholdssted for både turister og innbyggere på dagtid og om kvelden. Et hyggelig tidsfordriv i Pothia er å rusle rundt i de smale gatene og kikke på vakre bygninger, slå seg ned med en iskald frappé på en kafe eller spise godt på en av de mange lokale tavernaene i havnen men du nyter utsikten. Du kan bade på den lille steinstranden rett utenfor sentrum, eller dra litt ut av byen til flere andre strender. Kalymnos er også kjent for sine mange klipper som er populære blant klatrere fra hele verden.

Vings Pothia

Når du reiser med Ving til Pothia bor du på hotell Katerina, som tilbyr leiligheter for opptil fem personer. Fra hotellet er det gangavstand til både havnen, butikker og mange trivelige tavernaer. Hotellet har også basseng.
Du kan også kombinere en uke i Pothia med en uke i Mirties/Massouri eller et av våre reisemål på naboøya Kos.
Nyttige tips
  • Leiligheter for opptil fem personer
  • Kombiner to reisemål
  • Flere restauranter

Våre gjesters vurdering Pothia

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Pothia

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.