The Knickerbocker

New York, Østkysten USA
The Knickerbocker er et eksklusivt, historisk hotell med perfekt beliggenhet og fasiliteter som vil gi deg en vellykket ferie. Hotellet ligger sentralt
ved Times Square i New York og her er det moderne rom for opptil fire personer. Takterrassen St. Cloud Rooftop med tilhørende bar og sigarlounge er hotellets hjerte, og her har du spektakulær
utsikt over omgivelsene og New Yorks heftige skyskrapere. Nyt en god drink, deilig snacks og herlige omgivelser. The Knickerbocker har også en kafé hvor du kan starte dagen med en god kopp kaffe, ferskt brød og frukt samt en à la carte-restaurant som byr på kulinariske opplevelser med amerikanske retter blandet med internasjonale smaker, ledet av mesterkokken Charlie Palmer.
Vil du trene i ferien, har hotellet et treningsrom som er åpent hele døgnet samt personlig trening som yoga og meditasjon. The Knickerbocker passer for deg som er ute etter et sentralt og komfortabelt bosted med nærhet til Manhattans store utvalg av underholdning, restauranter, shopping, barer, severdigheter og vakre parker. Fra hotellet er det gangavstand til populære Rockefeller Center, Empire State Building og Bryant Park.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

En liten sum trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 1980
Renovert 2015 (hele hotellet)
1 bygning/er
15 etasje/r
330 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i New York, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

I New York forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • Ligger ved Times Square
 • St. Cloud Rooftop Bar
 • Kulinariske opplevelser fra mesterkokken Charlie Palmer
 • Store og komfortable rom
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
4,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  100 m
 • Times Square
  150 m
 • Empire State Building
  900 m
 • Central Park
  1,6 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.