Cornelia Hotels

Cornelia Hotels

Er du klar for en hotellopplevelse utenom det vanlige? Da bør du se nærmere på Cornelia Hotels. Her venter storslagne bassengområder for store og små gjester, et utvalg spektakulære rom, noen med privat basseng, og ikke minst, service i toppklasse. Din tilfredshet er nemlig det aller viktigste for denne prisvinnende hotellkjeden. Her kan du forvente en fantastisk ferie du sent vil glemme.

Akkurat nå får du opptil 4 000,– i rabatt pr. bestilling på Cornelia Hotels i Tyrkia. Rabatten gjelder charterreiser i perioden april–mai 2023 (minst 2 personer i dobbeltrom). Bestill senest 31. mars.

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, Belek, Tyrkia

*****

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa er et luksuriøst og barnevennlig All Inclusive-hotel for hele familien. Her bor du komfortabelt, rett ved stranden i Belek. På hotellet er det et enormt bassengområde med basseng både for store og små. På Cornelia Diamond Golf Resort & Spa er det dessuten mange aktiviteter, blant annet barneklubb, minigolf og tennis. Det finnes også spa med hamam og hotellets egen golfbane ligger i nærheten.

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

På Top Selection-hotellet Cornelia Diamond Golf Resort & Spa i Belek får du en ferieopplevelse utenom det vanlige.

Dette sier gjestene:

4,5/5 (Basert på 190 tilbakemeldinger)

"All inclusive-hotell med store bassengområder, strand rett nedenfor bassengområdet med gratis solsenger, barer med stort utvalg drinker (også internasjonale), stort spa-anlegg, god air-condition, enorm buffet-restaurant og mange fine a la carte-restauranter.Drar gjerne tilbake. Passer både par og familier."
Gjesteanmeldelse 7. september 2022

Cornelia De Luxe Resort, Belek, Tyrkia

*****

Det populære All Inclusive-hotellet Cornelia De Luxe har flott beliggenhet rett ved stranden i Belek. Her er det noe for alle, med alt fra et lite badeland til spa, treningsstudio, internasjonal barneklubb, tennisbane og diskotek. På hotellet er det to bassengområder med flere basseng for både barn og voksne. All Inclusive inngår i reisens pris, og hotellet har flere restauranter med forskjellig tema. Blant annet serveres det retter fra det tyrkiske, asiatiske og internasjonale kjøkken.

Cornelia De Luxe Resort

Både voksne og barn vil stortrives i de flotte omgivelsene på Cornelia De Luxe Resort i Belek.

Dette sier gjestene:

4,6/5 (Basert på 173 tilbakemeldinger)

"Servicen ved hotellet var fantastisk. Betjeningen var meget hjelpsom og svært hyggelige.Ble overrasket over hotellrommet, det var fint interiør og det var rent og pent. Kjøleskap på rommet som ble fylt opp hver dag.Beliggenheten på hotellet var helt ved havet. Store og rene basseng ved hotellet og det var under to minutter til stranden."
Gjesteanmeldelse 7. august 2022

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.