Utflukter, Belek

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Vi gjør oppmerksom på at utfluktsprogrammet til og med sommeren 2021 er redusert, og at enkelte aktiviteter kan bli endret på kort varsel pga. koronasituasjonen. Eksempelvis kan det bli påbudt med munnbind eller at et restaurantbesøk bli byttet ut med medbrakt matpakke som deltakerne får med seg på utflukten. Les mer på reisemålets lokale Mysite

.

Praktisk informasjon om våre utflukter

På bøljan blå fra Antalya

På bøljan blå fra Antalya

Den tyrkiske rivieraen er både vakker og innbydende med det glitrende blå havet i slående kontrast til de hvite kalkstensklippene. Hvis du vil oppleve det beste området har å by på i kombinasjon med sol og bad er det ingen tvil om at en båttur er det beste alternativet.

Les mer Skjul

Vi kaster loss i Antalya og seiler langs kysten i behagelig tempo. Båten er en stor og fin treskute der du kan sitte både i sol og skygge, og det blir flere badestopp underveis.

Mellom badestoppene krydrer vi utflukten med spennende historiske innslag. Vi seiler blant annet forbi de gamle grottene i kalksteinveggene, der pirater angivelig gjemte kidnappede kvinner i gamle dager.

En båttur fra Antalya er noe alle burde gjøre i løpet av ferien. Sol, bad og hyggelig atmosfære er sjeldent feil!

Mat og drikke:
Lunsj serveres på båten. Drikke er ikke inkludert.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 08.30–18.00.

Guide:
Engelsktalende guide.

Lurt å ta med:
Kamera, badetøy, håndkle, penger, vann og solkrem.

Olympos og Ulupinar

Olympos og Ulupinar

Visste du at Olympos også finnes i Tyrkia? De fleste tenker umiddelbart på Olympos-fjellet i Hellas, høyden som er kjent både fra mytologien og for å være landets høyeste topp. I likhet med sin greske navnebror er Olympos i Tyrkia det høyeste fjellet ved den tyrkiske rivieraen.

Les mer Skjul

I antikken var det utallige bosettinger og folkevandringer i store deler av det østlige middelhavsområdet. Religionen, tradisjonene og livsstilen var den samme, og derfor ble flere av de høye fjelltoppene regnet som Olympos-fjell: en høyde for gudene. Olympos i Tyrkia kalles gjerne for ”Mount Tahtali”. Tahtali betyr trone, og henviser til en fjelltopp som var bebodd av gudene selv.

I dag er det vesentlig enklere å ta seg opp til toppen av Olympos enn det var i antikken – taubanen frakter deg nemlig opp de 4,5 kilometerne til toppen 2300 moh. Taubanen er en av verdens lengste og byr på spektakulær utsikt over Taurusfjellene og den tyrkiske rivieraen.

Etter fjelltoppbesøket går vi ned til fots og setter kurs mot elven Ulpinar. Elven er omgitt av frodig skog og er et perfekt sted for avkobling og litt deilig mat. En dag full av inntrykk fordøyes best med en riktig god lunsj.

Mat og drikke:
Lunsj serveres ved Ulupinar. Drikke er ikke inkludert.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 08.30–18.00.

Guide:
Engelsktalende guide.

Lurt å ta med:
Kamera, penger, vannflaske og en genser da det kan være kjølig i fjellet.