Se hotell (82)

Reiser til Antalya-området

Antalya-området har alt du trenger for en vellykket ferie: hotell i alle prisklasser, spennende markeder, herlige strender og variert shopping.
Når du bestiller en reise til Antalya-kysten med Ving kan du velge mellom fire forskjellige reisemål, alle med sin egen karakter og atmosfære. I Side finner du et av våre aller beste familiehotell: Barut Goia (Ex Sunwing Side Beach). Her ligger det også et Sunprime-hotell som passer perfekt hvis du reiser uten barn. I Alanya kan du velge mellom rundt 40 hotell, hvorav ett Sunprime. I Belek kan du velge mellom noen av kystens mest elegante hotell, og du kan spille golf på hele tre førsteklasses baner. Antalya er på sin side en ekte tyrkisk storby, komplett med alt fra luksushotell til en livlig atmosfære.

Hotellalternativer

Langs Antalya-kysten kan du velge blant mer enn et dusin hotell med fem bølger, flere av dem har strandbeliggenhet og All Inclusive. Disse hotellene passer perfekt hvis du vil unne deg en ferie med det lille ekstra. Vi tilbyr også enklere hotell for deg med et litt mindre reisebudsjett, og du kan også bestille en leilighet hvis du foretrekker det fremfor et vanlig hotellrom. Hvis du vil gjøre det enkelt for deg selv i ferien velger du et hotell med All Inclusive – da er mat og drikke på hotellet inkludert i prisen gjennom hele ferien.

Sol, bad og strand

Flere av strendene langs Antalya-kysten er kilometerlange med klart badevann og gode fasiliteter. Du trenger sjeldent å forlate stranden for å spise lunsj eller kjøpe en is – alt er innen rekkevidde. Og sommersesongen er lang her, som regel kan du regne med solskinn og deilige badetemperaturer helt fra april til oktober.

Family Garden og Sunprime

Hvis du reiser med barn til Antalya-området bør du se nærmere på vårt Family Garden-hotell Barut Goia (Ex Sunwing Side Beach). Her finner du alt du trenger i ferien uansett alder, fra komfortable og gjennomtenkte leiligheter til et stort aktivitetstilbud. Restaurantene serverer mat for både små og store gjester, og barna kan leke med favorittmaskotene Lollo & Bernie. Hvis du reiser uten barn bør du vurdere et av våre to Sunprime-hotell i Antalya-området. På disse hotellene er du sikret voksent selskap, lekker design og utmerket service.

Opplev Tyrkia

I Antalya-området kan du gå deg vill i de eventyrlige basarene, nyte stillheten om bord på en båt som glir nedover Manavgat-elven og eller danse hele natten på en av de mange nattklubbene. Utelivet er livlig, men du kan like gjerne ha en avslappende kveld med en deilig middag i solnedgangen.

Det tyrkiske kjøkkenet byr både på rustikk husmannskost og mer raffinert matlagingskunst, og god mat finner du både i småboder langs gaten og på finere restauranter med hvite duker. Uansett hva du foretrekker er ting sikkert – Tyrkia-besøket er ikke komplett uten en smakebit på den verdenskjente kebaben. Og glem for all del ikke «lokum» (turkish delight), søte sukkerklumper i all verdens farger og smaker. Tyrkisk mat er noe helt for seg selv, og aller best er den selvfølgelig i Tyrkia.

Hvis du liker å shoppe kommer du til å stortrives i Antalya-området. Du kan gjøre noen skikkelige kupp på de mange markedene og basarene, og prisene er mye lavere enn hjemme. Det er ikke uten grunn at det anbefales å pakke lite – men i en stor koffert!
Finn ditt hotell
Finn reise til Antalya-området

Reiser til Antalya-området

Sunprime
Alanya
 • Restauranter og barer
 • Barnevennlig
 • Strender
En reise til Alanya er en reise til det ekte Tyrkia. Her finner du lange strender, god shopping, severdigheter, restauranter og barer, men også et tyrkisk hverdagsliv med markeder og lokale kafeer.
Sunprime
Side
 • Barnevennlig
 • Strender
 • Restauranter og barer
Når du reiser til Side venter fine strender og gode shoppingmuligheter, men også historiske severdigheter. Langs strandpromenaden ligger restaurantene på rekke og rad med uslåelig havutsikt.
Antalya
 • Restauranter og barer
 • Shopping
 • Aktiviteter (se og gjøre)
Kombiner en tyrkisk storby med sol og bad! I Antalya venter både kultur, shopping og severdigheter i tillegg til shopping, bading og fine hotell.
Belek
 • Restauranter og barer
 • Strender
 • Barnevennlig
Vil du spille golf i ferien? Da bør du reise til Belek. Det lille, eksklusive reisemålet er kjent for sine lekre All Inclusive-hotell og flotte golfbaner, og det finnes også en fin strand i området.