Golfreiser til Tyrkia

Golfreiser til Tyrkia

Golf i Tyrkia

§ Vil du spille golf mens du er på ferie i Tyrkia, er Belek det perfekte reisemålet. Her finner du flere golfbaner av høy kvalitet i tillegg til golfhotell som passer fint for en golfferie.

Belek ligger bare 40 minutter fra Antalya og er et herlig feriested som framfor alt er kjent for sine fantastiske golfbaner. Her, ved foten av Taurusfjellene og med utsikt over pinjeskogen og Middelhavet, finner du et eksklusivt og velorganisert feriested med avslappet atmosfære og luksuriøse hotell i nærheten av stranden. Belek har mye å tilby og her kan du kombinere hyggelige golfrunder med deilige timer på stranden, god mat og superbra hotell.

Belek er som skapt for golf, og det betyr at her finner du førsteklasses golfbaner og hotell med topp service, noen også med et par golfrunder inkludert i prisen. Du kan velge mellom 18- og 9-hullsbaner med ulik karakter og vanskelighetsgrad. Gjennom vårt samarbeid med Greenfee365 kan du bestille starttider på flere av banene før avreise, slik at du sikrer deg spilledager.

På Gloria Golf Club har du relativt flate og enkle baner som ikke straffer utøveren selv om slagene ikke sitter helt perfekt. Sueno Golf tilbyr to flotte golfbaner, Pines og Dunes, som ligger omkranset av pinjetrær. Dunes er variasjonsrik og har sine utfordringer selv om den er litt lettere og kortere enn Pines.

Hotellet er en viktig del av reisen, og for å kunne spille bra golf trenger du å slappe av og spise godt mellom golfrundene. Enten du reiser sammen med familien, din kjære eller noen venner, kan vi anbefale Cornelia Diamond Golf Resort & Spa. Her får du tilgang til hotellets egen golfbane, Cornelia Golf Club, som er en underholdende og utfordrende bane uansett handicap. Hotellet har også et stort bassengområde med åtte sammenhangende basseng, flere barnebasseng, spa, treningsrom og et bredt utvalg av restauranter og barer. Og for at ferieoppholdet skal bli ekstra komfortabelt er All Inclusive inkludert i prisen.

Belek er med andre ord perfekt for deg som vil dra på en golfreise eller spille et par runder i løpet av sol- og badeferien. Reis med Ving til Belek og spill golf i verdensklasse.>

Greenfee365

Sammen med vår samarbeidspartner Greenfee365 kan vi tilby bestilling av starttider på de fleste golfbanene i Tyrkia. Du velger baner og hvor mye du vil spille i løpet av ferien. Planlegger du en golfreise til Tyrkia, er det fullt mulig å bestille flere starttider.

Kart over Tyrkia - Ving golf
Spill golf i Tyrkia

 

 


Golfbane i Tyrkia

 


Golfreiser til Tyrkia

 

 


ANBEFALTE GOLFHOTELL

Cornelia Diamond

Cornelia Diamond

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa er et luksuriøst og barnevennlig All Inclusive-hotel for hele familien. Med golfbane like ved hotellet er muligheten tilstede for en runde eller to.

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa er et luksuriøst og barnevennlig All Inclusive-hotel for hele familien.

Gloria verde

Gloria Verde

På Gloria Verde Resort bor du i flotte omgivelser, nær både stranden og golfbanen i Belek. Hotellet består av flere bygninger og tilbyr et stort antall aktiviteter for alle aldersgrupper.

Gjør det enklere å spille golf med leiebil

Gjør det enkelt å spille golf i ferien. Med en leiebil har du frihet til å velge den banen du vil, når du vil. I tillegg har du alltid plass til golfbagen.

GOLFBAG PÅ FLYET

Golfbag
Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.

Golftralle
På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.