Golf i Tyrkia

Spill golf i Tyrkias golfmetropol Belek. I Belek finner du flere 18- og 9-hullsbaner av høy kvalitet. Her finner du også hotell med god standard, flere av dem har golfrunder inkludert i prisen.

Belek har golfbaner for alle typer golfere. På Gloria Golf Club finner du relativt flate og enkle baner som ikke straffer utøveren, selv om slagene ikke alltid er perfekte.
Mer informasjon Cornelia Golf Club er i verdensklasse og banen har tre 9-hullssløyfer som kan kombineres til en 18-hullsbane. Uansett handicap får du en underholdende og utfordrende bane.
 
Sueno Golf har to veldig fine golfbaner, Pines og Dunes, som ligger vakkert til omkranset av pinjeskog. Dunes er variert og har sine vanskelighetsgrader, selv om den er noe lettere og kortere enn Pines.
Mindre informasjon

ANBEFALTE GOLFBANER I TYRKIA

Golfbaner av høy standard for en runde eller to – eller kanskje en golfferie i Tyrkia.

Kart over Tyrkia - Ving golf
Spill golf i Tyrkia

Gloria Golf Club Old & New

 
Spill golf på Gloria Golf Club Old, denne veldig populære og hyggelige banen som har vært vert for den europeiske seniortouren.
 
Mer informasjon Banen er ganske flat med både park og skog, store bunkere og en hel del vann. En enkel bane som ikke straffer utøveren, selv om slagene ikke alltid skulle være helt perfekte. Baneanlegget har 45 hull, 2 x 18 og 1 x 9. Høsten 2005 åpnet Glorias 18-hullsbane, The New Course.Mindre informasjon
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

Golfbane i Tyrkia

Cornelia Golf Club

Spill golf på Cornelia Golf Club, et fantastisk golfanlegg I verdensklasse, designet av Nick Faldo.
 
Mer informasjon Banen har tre 9-hullsbaner, Prince, Queen og King Course, som fritt kan kombineres til ønsket 18-hulls bane. Uansett handicap får du en underholdende og utfordrende bane, der hullene ligger spredt rundt på et herlig grøntområde. Du bor på femstjernershotellet Cornelia Resort, ikke langt fra banen, noe som gjør det hele til en førsteklasses golfopplevelse.Mindre informasjon
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

Golfreiser til Tyrkia

Sueno Golf - Pines & Dunes

Et herlig golfanlegg med to veldig fine golfbaner der Pines (par 72) er litt vanskeligere enn Dunes (par 69).
 
Mer informasjon Kuperte fairways, en del blinde hull, vannhinder og bunkere gjør Pines til en variert og spennende golfopplevelse som passer de fleste. Dessuten ligger banene vakkert til, omgitt av pinjeskog. Dunes er noe lettere fordi den er kortere, men den byr også på utfordringer og er variasjonsrik. På Sueño har du virkelig golfen i fokus fordi banene ligger i direkte tilknytning til hotellet.Mindre informasjon
 
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

ANBEFALTE GOLFHOTELL

GOLFBAG PÅ FLYET

Golfbag
Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.
 
Golftralle
På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.