BESTILL LEIEBIL I TYRKIA

Leiebil fra AVIS

Oppdag Tyrkia
Bra priser når du reiser med Ving

Bestill leiebil i Tyrkia

Forhåndsbestill leiebil før du reiser til Tyrkia og opplev restauranter og severdigheter utenfor de vanlige turistfellene. Sammen med Avis tilbyr vi prisgunstige leiebilpakker for deg som reiser med Ving til bl.a. Antalya og Belek. Du velger selv om du vil hente bilen direkte ved ankomst på flyplassen, eller etter du har ankommet hotellet. Smidig og enkelt. Hvis du reiser til Alanya eller Side og vil bestille leiebil med henting på hotellet bestiller du den etter ankomst til reisemålet. Vi samarbeider med et lokalt bilfirma i Alanya og Side.

Du bestiller enkelt på Min side. Der ser du alle tilgjengelige biltyper, aktuelle priser og mulige tilvalg som f.eks. GPS og bilseter.

PRISEKSEMPLER

Du kan velge mellom flere forskjellige leiebiltyper. Se hele utvalget og aktuelle priser på Min Side.

Biltype A

Type B er litt større og litt bedre, f.eks. Ford Fiesta eller liknende.

3 dager fra: 950,- (1 150,-)
7 dager fra: 2 150,- (2 350,-)

Biltype B

Biltype B

Typ F er små standardbiler med automatgir, f.eks. Nissan Micra eller liknende.

3 dager fra: 1 125,- (1 325,-)
7 dager fra: 2 475,- (2 675,-)

Biltype C

Biltype C

Type G har bedre komfort og større motor, f.eks. Ford Focus eller liknende.

3 dager fra: 1 425,- (1 625,-)
7 dager fra: 3 075,- (3 275,-)

Dette er inkludert:

Ansvarsforsikring
Også kalt trafikkforsikring. Dekker skade mot tredjepart (person eller eiendom).

Flyplassavgift
Inkludert i Vings leiebilpriser.

Fri kjørelengde
Du får kjøre ubegrenset antall kilometer i leieperioden.

**Eliminasjon av egenandel - Super CDW **
Ingen egenandel ved skade/ulykke. Unntak ved hensynsløs kjøring. Politirapport må fremvises ved ulykke.

Ingen självrisk tillkommer i samband med skada/olycka. Undantag vid vårdslös körning. Polisrapport måste uppvisas vid olycka.

Kollisjonsforsikring
Også kalt Collission Damage Waiver (CDW eller LDW). Dekker dersom bilen blir skadet, med unntak av sidespeil, dekk og understell. Redusert egenandel kommer i tillegg.

Tyveriforsikring
Også kalt Theft Protection (TP). Dekker dersom bilen blir stjålet. Redusert egenandel kommer i tillegg.

Veiassistanseforsikring
Veiassistanse 24 timer i døgnet.

Tips! Goudas reiseforsikring erstatter egenandelen på leiebil med inntil 10 000,-. Kjøper du forsikring er du dekket selv om noe uforutsett skulle skje.

Kjekt å vite om leiebil i Tyrkia

Ta med deg
Fysisk førerkort, pass og kredittkort ved henting av leiebilen.

Henting/levering på flyplassen
Bilen hentes på flyplassen på ankomstdagen og leveres på hjemreisedagen.

Henting/levering på hotellet
Bestiller du henting på hotellet hentes bilen tidligst dagen etter ankomst. Legg merke til at du enten henter bilen på hotellet eller nærmeste leiebilkontor. Du får en e-post noen dager før avreise med informasjon om hva som gjelder for det hotellet du skal bo på.

Tilvalg
Tilvalg som f.eks. barnesete, bestiller du enklest sammen med leiebilen, betales direkte til utleieren.

> Les mer om leiebil i Tyrkia

Bestill leiebil med Ving og Avis

Leiebil i samarbeid med Avis

Prisgunstige leiebilpakker i samarbeid med Avis. Du bestiller enklest på Min side om du reiser på en charterreise, eller gjennom å ringe oss på 915 08 888 når du reiser med rutefly.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.