1. Tyrkia
 2. Antalya-området
 3. Alanya
 4. Sunprime Numa Beach
 • passer for voksne

Sunprime Numa Beach

På Sunprime Numa Beach bor du nær stranden. Hotellet ligger vest for Alanya og tilbyr moderne rom og suiter med balkong eller terrasse. Det er selvfølgelig spa, treningsstudio og restauranter på hotellet - alt for at du skal få en så bra voksenferie som mulig.

I Sunprime Restaurant får du en perfekt start på dagen med den herlige frokostbuffeen som serveres hver morgen. Det eneste du trenger å gjøre er å ta for deg - og nyte. Frokosten er inkludert i prisen, og hvis du vil ha en enda mer komfortabel ferie kan du bestille en av våre rimelige måltidspakker. Vil du dra på en utflukt, eller kanskje spise middag på en av restaurantene i Alanya uten å miste noen av måltidene på hotellet, anbefaler vi Sunprime Inclusive. Bestiller du Sunprime Inclusive er lunsj og middag inkludert fem av sju dager.

Et hett tips er å sette av litt tid til Sunprime Spa, som har fantastisk utsikt fra hotellets toppetasje. Her kan du unne deg luksuriøse behandlinger. Gå heller ikke glipp av et besøk i hotellets hamam i starten av oppholdet ditt – i tillegg til at huden blir myk, gir det deg også en jevn og dyp brunfarge ved soling.

Et stykke bortenfor hotellet ligger feriestedet Avsallar, hvor du finner restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kommer du deg lett til Alanya med leiebil, taxi eller lokalbuss. Men, det er en mulighet for at du ikke vil forlate hotellområdet når du først har sjekket inn.

Internett

Hotellinformasjon

På hotellet egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres samt utfyllende informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Handikapvennlighet

Ingen av suitene er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet har åpent april-oktober.

Miljø

Øvrig

Resepsjon: Ja, åpen hele døgnet. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Bordbestilling. Veksling. Gratis safe i alle suitene.

Bygget: 2013/14

225 suiter

Etasjer: 7

Heis: Ja

Parkering: Utenfor hotellet er det en offentlig parkeringsplass med et begrenset antall plasser.

Hotellmanager

Mahir Oktay

 • Aldersgrense 16 år
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Frokost er inkludert
 • Strandområde
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  3 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Heis
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  1 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  2 km
 • Hovedsentrum
  23 km
 • Nærmeste strand/badested
  50 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Numa Beach ligger bare 50 meter fra stranden. Hotellet ligger vest for Alanya og tilbyr moderne suiter med balkong eller terrasse. Et stykke bortenfor hotellet ligger byen Avsallar hvor du finner hyggelige restauranter og barer.

Her kan du se hvor suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Classic Pool Suite

Hyggelige 1-romssuiter med en herlig terrasse med utgang til basseng

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Mat og drikke

På Sunprime Numa Beach spiser du alle måltider i restauranten som har både buffé og à la carte. Innredningen er elegant, atmosfæren avslappet og maten vellaget. Eieren driver også en populær restaurant i Alanya. Vil du ha en ekstra behagelig ferie anbefaler vi at du bestiller en av våre rimelige måltidspakker.

Etter maten kan du slappe av med en drink i loungen – hotellets hjerte og naturlige møteplass. Mer informasjon om utvalget vårt finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–14.00
Middag: 19.00–21.00

Pent antrekk.

Lounge

Loungen er Sunprime Numa Beachs hjerte og naturlige møteplass. Her kan du ta en drink i ro og mak sammen med gamle og nye venner. Du kan også slå deg ned med en bok, en kaffe, et glass champagne, eller rett og slett bare for å nyte stemningen. Sunprime Numa Beach tilbyr levende musikk flere kvelder i uken.

Åpningstider:
Bar: kl. 10.00–01.00

Åpningstider Pool Bar

Bar: 10.00–24.00

Sunprime Market

I Sunprime Hotels egen butikk finner du et lite utvalg av dagligvarer samt drikke, hygieneartikler, aviser og bøker.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Hver morgen serverer våre kokker en populær og sunn frokostbuffé. Her kan du velge mellom mange ulike sorter brød, bakverk, ost, fersk frukt og grønnsaker. Her kan du også velge mellom mange forskjellige sorter juice og yoghurt med tilbehør. På Sunprime Numa Beach er frokost inkludert i reisens pris.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. I Sunprime Inclusive inngår frokostbuffé hver dag, og middag og lunsj er inkludert 5 av 7 dager. Lunsj og middag severes enten som buffé eller fra meny, avhengig av sesongen. Kontakt hotellet dersom du vil vite hva som gjelder under ditt opphold.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Sunprime All Inclusive

Vil du ha det ekstra behagelig kan du prøve vår Sunprime All Inclusive, så spiser og drikker du alt du vil, helt uten å tenke på regningen. I Sunprime All Inclusive inngår alltid hotellets populære frokostbuffé. Lunsj og middag serveres enten som buffé eller fra meny, avhengig av sesongen. Kontakt hotellet dersom du vil vite hva som gjelder under ditt opphold.

Basseng og strand

Ved bassengområdet på Sunprime Numa Beach kan du nyte mange late dager. Her finner du et herlig basseng og behagelige solsenger. Selvsagt kan du låne basseng- og strandhåndklær. Vil du heller kjenne sand mellom tærne har du havet og stranden rett nedenfor hotellet. Her er det gratis solsenger og parasoll.

Noen av hotellets suiter har direkte utgang til bassenget. Bor du i en av disse er det bare å åpne terrassedøren og hoppe uti!

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 590 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Utendørsbasseng, privat*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 74 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Spabasseng**

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 40 m²
Vanntype: Ferskvannn
Oppvarmet: Nei

Strand

På Sunprime Numa Beach bor du rett ved stranden Fugla. På stranden er det gratis utlån av solsenger og parasoller.

* Dette bassenget er kun for gjester som bor i suiter med privat, delt basseng.
** Spabassenget er reservert for gjester som besøker Sunprime Spa.

Trening og aktiviteter

På Sunprime Numa Beach er det nok av muligheter til å være aktiv i ferien. Her kan du starte dagen med en svømmetur eller en yogatime, og avslutte med en runde på treningsstudioet hvis du orker. Vår fitnessavdeling tilbyr styrketrening, vanngymnastikk og gruppetrening. Instruktørene er utdannet av SATS og tilgang til trening og gruppetrening er selvsagt gratis.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta på våre populære treningstimer. Våre instruktører er utdannet av SATS og leder blant annet Bootylicious, Senior Circuit og Crosstraining. Aktuelt treningsskjema finner du under "Aktivitetsprogram".

**Nyhet sommeren 2019! **Vil du utfordre deg selv i noe nytt kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Her har du mulighet til å prøve mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk.

Trening i bassenget

Velkommen ned i bassenget og til en av våre mest populære treningsaktiviteter: vanngymnastikk! Eller prøv nykomlingen Water Circuit, der du får testet styrken og kondisjonen din ved ulike stasjoner. Ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører får du oppleve en treningsøkt utenom det vanlige.

Treningsstudio

I fine treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Vårt treningsstudio er enkelt utstyrt med frivekter og noen apparater. Treningen er naturligvis helt gratis.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rett ved havet og ca. 200 meter fra lokalt sentrum med et lite utvalg butikker. Fra hotellet er det 2 kilometer til feriebyen Avsallar og 23 kilometer til Alanya marina.

Nabohotellet har en vannsklie som ligger tett inntil Sunprimes bassengområde.

Fra flyplassen i Gazipasa tar bussen til hotellet ca. 1 time og 30 minutter (70 km) og fra flyplassen i Antalya tar bussen til hotellet ca. 1 time og 45 minutter (110 km).

Sunprime Numa Beach
Fugla Mahallesi Gölcük Cad. Türkler Alanya, Antalya
Telefon: +90 242 517 47 47
E-post (skriv på engelsk):
sunprime@sunprimenumabeach.com

Direktebuss t/r flyplassen

Flyplasstransport er ikke inkludert, men kan bestilles som tillegg. Når du flyr med Thomas Cook Airlines og har forhåndsbestilt transport, kan du kjøre med direktebuss t/r flyplassen. På turen til og fra Antalyas flyplass blir det lagt inn et kortere stopp med mulighet for toalettbesøk og kjøp av drikke og snacks.

Spa

I hotellets spa kan du slappe av og nyte velgjørende behandlinger. Sunprime Spa er privatdrevet og tilbyr alt fra pedikyr og massasje til spesialbehandlinger for hele kroppen. Behandlingene har ulik varighet, fra 25 minutter til flere timer. Alle behandlinger bestilles på hotellet.

Hva med å nyte et ekte tyrkisk bad? I hotellets hamam slapper du av i rolige, dampende og marmorbelagte rom, mens kroppen din får en mykgjørende behandling.

Les mer om hvilke behandlinger som tilbys på MySunprime.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,4/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 1384 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
89% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,6
Beliggenheten tilsvarer forventninger
3,9
Hotellpersonalet
4,5
Trivsel & stemning
4,4
Wifi
3,6
Mulighet for fred og ro
4,5
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5

  "Perfekt voksenferie"

  Fantastisk hotell med hyggelige ansatte. Utrolig bra Spa-tilbud. Rolig og avslappende hotell for de som vil ha en ferie uten støy. Gode senger og godt renhold. Masse god og varierende mat. Anbefales på det sterkeste, og vi kommer gjerne tilbake.
 • 4/5

  "Svarte til forventningene"

  Flott hotell, rent og innbydende. Trivelig hotellpersonale. Rent og fint, men forferdelige solsenger - det var vanskelig å unngå stengene under senga slik at det ble komfortabelt spesielt å sitte. Slitent strandområde og noen dager skittent på stranda (søppel). Vi ble frastjålet solkremer for ca 700 kroner ved bassengområdet, og personalet ved hotellet var lite interessert i å finne ut av hva som kan ha skjedd. Der syns vi de kunne ha vært litt mer behjelpelig med. Vi fikk et rom med en veldig liten balkong, den var virkelig i snaueste laget, ellers har vi lite å utsette på oppholdet.
 • 4/5

  "Fint hotell. "

  Hotellet var fint. Fine store rom. Gode senger! Veldig kjedelig mat på buffeten. Samme mat til hvert måltid. Veldig tørt brød. Italiensk aften, krabber og kreps? Savnet pizza,pasta. Aseatisk aften, ok men litt kjedelig. Bør dog selges som all inclusive da det er dårlig med mulighet utenfor hotellet. Ala cart, ok men savnet litt mere Tyrkisk mat på menyen. Bassengomerådet er fint. Stranda er ikke så bra. Bør gjøre oppmerksom på at badesko er nødvendig. Bytting av håndkle var håpløst når man må levere om ettermiddagen og ikke får nytt før etter kl 09.00 dagen etter. Bedre å betale litt for nytt håndkle feks i resepsjon og slippe å ta heis til 6 etg. Bør være mulig å kjøpe kapsler til Nespresso maskinen. 4 kapsler er egentlig en vits. Veldig bra med vann hver dag. Reserverte solsenger kan være til irritasjon. Noen sto tomme fra lør til tors. Plaget ikke oss. Er tidlig ute.
 • 4/5

  "Opplevelse Tyrkia 2019"

  Hotellet i seg selv er veldig bra, området rundt var greit.Vi valgte ikke All inclusive, dette fordi vi ønsket å se litt utenfor hotell området.Det fantes ikke en restaurant i nærheten, måtte ta Taxi. Prisene i området er svært høye samt inne på hotellet.Ble da til at vi spiste mye i A la carte på hotellet, dyrt. men for en fantastisk service av Memhet og hans team.Badeland ligger vegg i vegg med hotellet, så de som booker dette for mye barneskrik/hyl.Generelt syntes vi at dette ble en dyr ferie ( til Tyrkia å være), virker som om alle priser i området er skrudd i været.Ville ikke valgt dette stedet igjen.
 • 5/5

  "Innbydende flott hotell!"

  Et svært innbydende hotell med hyggelig personale og suverent renhold. Hadde all inclusive og var meget fornøyd med de varierende buffeetene restauranten tilbød. Har store planer om å reise tilbake til dette hotellet!

Priser og bestilling