Sunprime C-Lounge

Hotellvurdering: 4

  • Ligger ved stranden
  • Ligger nær sentrum
  • Aldersgrense 16 år
  • Treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
  • Gratis WiFi på hele hotellet
  • Direktebuss t/r flyplassen*
  • Spa

Velkommen til vårt Sunprime Hotel C-Lounge med perfekt beliggenhet ved stranden i utkanten av Alanya.

Sunprime C-Lounge er et pent hotell like utenfor Oba, i utkanten av Alanya. Her bor du komfortabelt i en av våre Prime Room. Vil du unne deg litt ekstra, bestiller du rom med balkong med flott utsikt mot Middelhavet.

Som på alle våre Sumprime Hotels er alt på C-Lounge nøye gjennomtenkt for at du skal få en så bra voksenferie som mulig. Glem bråkete bassengområder og barn som leker i restauranten – her har du tid til å koble helt av. Vil du ha litt ekstra luksus kan du bastille en romtype som har All Inclusive inkludert i prisen.

Hotellet har et hyggelig bassengområde med behagelige solsenger og en bassengbar. Rett nedenfor C-Lounge ligger den vidstrakte østre stranden, med gratis solsenger og parasoll for hotellets gjester.

Vil du ha en aktiv ferie har du funnet riktig sted. Når du bor på Sunprime er treningsstudio og timer med SATS ELIXIA-utdannede instruktører alltid gratis. I hotellets aktivitetsprogram finner du alt fra vanngymnastikk til yoga og crosstraining.

Fra hotellet har du kort vei til Oba, som er litt roligere enn Alanya. I Oba finner du en del restauranter og butikker, og én gang i uken er det marked. Vil du ha et større utvalg av shopping og fornøyelser kommer du deg raskt og enkelt til Alanya med lokalbuss eller egen leiebil.

*Transport er ikke inkludert, men kan kjøpes som tillegg. Direktebuss gjelder når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen Hotellfakta.

Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Les mer Sunprime C-Lounge Skjul tekst Adresse

Sunprime C-Lounge
Ahmet Tokus Cad. No. 5
Obagöl Mevkii
Alanya 07400
Telefon +90 242 514 20 00

Fasiliteter på Sunprime C-Lounge

Prisliste