1. Tyrkia
 2. Antalya-området
 3. Alanya
 4. Sunprime Alanya Beach
 • passer for voksne

Sunprime Alanya Beach

Sunprime Alanya Beach er et av våre mest populære hotell i Alanya. Her bor du rett på den fine Kleopatrastranden, og flere av hotellets rom og suiter har en fantastisk utsikt mot havet. Flott utsikt har du også fra Sunprime Restaurant, som serverer velsmakende retter fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. Vil du ha en ekstra behagelig ferie kan du allerede nå bestille en av våre rimelige måltidspakker. Skulle du ha noe spesielt å feire hjelper det hyggelige serveringspersonalet til med å gjøre dagen din ekstra fin.

Sunprime Alanya Beach består av tre forskjellige bygninger, hvorav den ene ligger rett på stranden. Hvis du helst vil holde sanden unna sandalene og foretrekker å bade i basseng, så blir du nok ikke skuffet over våre to bassengområder. Begge ligger i tilknytning til Sunprime Lounge, hvor god mat og drikke tilbys hele dagen. Basseng- og strandhåndkle er selvsagt inkludert.

Ca. 50 meter fra hotellet ligger hovedgaten som går gjennom Alanya. Følger du den kommer du til havnen og basaren - men du finner også mange butikker og restauranter like utenfor hotellet. Fra hotellet kan du gå til byens mest kjente severdighet - festningen i Alanya, vakkert beliggende på en klippe. Grunnet høydeforskjellen velger mange å ta taxi den siste biten, men uansett hvordan du kommer deg frem lover vi at du ikke kommer til å angre deg, for utsikten herfra er utrolig!

Vi anbefaler deg å besøke strandbaren i løpet av oppholdet. Her kan du bestille noe godt å drikke, mens du beundrer den vakre solnedgangen. Et annet tips er å besøke Sunprime Spa, som tilbyr alt fra massasje og pedikyr til ferdige spapakker for hele kroppen. Alt for din skjønnhet og velvære. Velkommen til en avslappende ferie!

\* Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss gjelder deg som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta".

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

Hotellinformasjon

På hotellet egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres samt utfyllende informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Handikapvennlighet

Det finnes ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Fra 13.mars til 10. april 2019 er det forsesong på Sunprime Alanya Beach. Da er restauranten og Sunprime Market åpne hver dag. Du kan også koble av med herlige behandlinger i Sunprime Spa. Fitnessavdelingen er stengt, men du kan trene på egen hånd i hotellets treningsstudio. Underholdning i form av dans eller livemusikk arrangeres et par kvelder i uken. Flertallet av hotellets gjester er skandinaviske.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid under Sunprime Environment.

Øvrig

Resepsjon: Åpne hele døgnet. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og utsjekk senest kl. 12.00. Bordreservasjon, veksling. Safe i alle rom og suiter. Støy fra musikk og bar på nabohotellet kan forstyrre.

Bygget: 1981/1987 Renovert: 2012

108 rom og suiter. Etasjer: 5-7. Heis: Ja.

Parkering: Nei

Hotellmanager

Ekrem Curnal

 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Hotell på stranden
 • Ligger i sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Heis
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Hovedsentrum
  1,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Alanya Beach ligger perfekt til på den fine Kleopatrastranden. Fra Sunprime Restaurant har du en fantastisk havutsikt og der kan du nyte velsmakende måltider fra tidlig morgen til sent på kveld.

Her kan du se hvor suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Classic Room

Fine, moderne dobbeltrom for 2 personer.

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Penthouse Suite

Koselige og velutstyrte 1-romssuiter for 2 personer, med balkong og privat boblebad.

Mat og drikke

På Sunprime Alanya Beach spiser du frokost, lunsj og middag i Sunprime Restaurant som har en à la carte-del og en buffé-del. Her finner du spennende og velkomponerte matretter i en avslappet atmosfære. For ikke å snakke om alle de gode vinene du kan velge blant. Mer informasjon om utvalget vårt finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Lunsj: 12.00–16.00
Middag: 19.00–21.30

Pent antrekk. Restauranten er også åpen for de som ikke bor på hotellet. Ingen aldersgrense.

Bufférestaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–14.30
Middag: 19.00–21.00

Her spiser du hvis du har bestilt en av våre Inclusive-pakker. I buférestauranten serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé.

Sunprime Market

Sunprime Hotels egen butikk hvor du finner et godt utvalg av varer, drikke, hygieneprodukter, delikatesser, aviser og bøker. Vil du fylle piknikkurven, kan du gjøre det her. Åpent daglig kl. 08.00–19.00.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en populær og sunn frokostbuffé. Her kan du velge mellom mange ulike sorter brød, bakverk, ost, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Du får også forskjellige typer juice og yoghurt med tilbehør. Kjøkkenet byr dessuten på varmmat. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. I Sunprime Inclusive inngår frokostbuffé hver dag og middag 5 av 7 dager. Vil du også ha lunsj 5 dager kjøper du denne til en uslåelig pris! Lunsj og middag serveres enten som buffé eller fra meny, avhengig av sesongen. Kontakt hotellet dersom du vil vite hva som gjelder under ditt opphold.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Sunprime All Inclusive

Vil du ha det ekstra behagelig kan du prøve vår Sunprime All Inclusive, så spiser og drikker du alt du vil, helt uten å tenke på regningen. I Sunprime All Inclusive er alltid hotellets populære frokostbuffé inkludert. Lunsj og middag serveres enten som buffé eller fra meny, avhengig av sesongen. Alle gjester som har bestilt All Inclusive får én à la carte-middag pr. uke på enten smartline Sunpark Aramis, smartline Sunpark Garden eller smartline Sunpark Marine. Bestill bord før kl. 17 dagen før. Kontakt hotellet dersom du vil vite hva som gjelder under ditt opphold.

På Sunprime Alanya Beach er All Inclusive inkludert frem til avreise.

Basseng og strand

Sunprime Alanya Beach har to herlige bassengområder. Her finner du behagelige solsenger, parasoll og deilige basseng- og strandhåndklær. Vil du heller kjenne sand mellom tærne så ligger havet kun få meter unna.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 80 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 54 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Strand

På Sunprime Alanya Beach bor du rett på (0–85 m) Kleopatrastranden som er ca. 2 km lang, med grovkornet sand. Sunprime Alanya Beach har en egen del av stranden med gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester.

Trening og aktiviteter

På Sunprime Alanya Beach er det mange muligheter for deg som ønsker å være aktiv i ferien. Her kan du starte dagen med en svømmetur eller en yogatime, og avslutte med en økt i vårt treningsstudio om du føler for det. Sunprime Fitness tilbyr styrketrening, svømming og gruppetrening. Instruktørene er utdannet av SATS, og du har gratis adgang til treningsstudio og gruppetrening.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta på våre populære treningstimer. Instruktørene våre er utdannet av SATS og leder blant annet Bootylicious, Senior Circuit og Crosstraining. Aktuelt treningsskjema finner du under "Aktivitetsprogram". Ingen gruppetrening frem til midten av april.

Nyhet sommeren 2019! Vil du gi deg selv en ny utfordring, kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Her har du mulighet til å prøve mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk.

Trening i bassenget

Velkommen ned i bassenget og til en av våre mest populære treningsaktiviteter: vanngymnastikk! Eller prøv nykomlingen Water Circuit, der du får testet styrken og kondisjonen din ved ulike stasjoner. Ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører får du oppleve en treningsøkt utenom det vanlige.

Treningsstudio

Her kan du trene styrke gratis og på egen hånd i fine lokaler. Vårt treningsstudio er enkelt utstyrt med frivekter og noen få treningsapparater.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Perfekt beliggenhet på Kleopatrastranden og med butikker og restauranter i gangavstand. Fra flyplassen i Gazipasa tar bussturen til Alanya ca. 1 time (47 km) og fra flyplassen i Antalya tar bussturen til Alanya ca. 2 timer og 10 minutter (130 km).

Sunprime Alanya Beach
Saray Mah. Ataturk Cad, 07400 Alanya
Telefon +90 242 513 27 67
E-post (skriv på engelsk):
sunprimealanya@sunparkhotels.com

Direktebuss t/r flyplassen

Flyr du med Thomas Cook Airlines og har forhåndsbestilt transport, får du direktebuss mellom flyplassen og hotellet. På reisen til og fra flyplassen i Antalya gjøres det et kort stopp på veien, med mulighet for toalettbesøk og kjøp av drikke og snacks. Busstransporten er ikke inkludert, men kan kjøpes i tillegg.

Spa

I hotellets spa kan du koble av med deilige behandlinger. Sunprime Spa er privatdrevet og tilbyr alt fra pedikyr og massasje til spesialbehandlinger med flere timers velvære.

Behandlingene er alt fra 25 minutter til 3 timer lange, og du kan velge mellom skjønnhetsbehandlinger, voksing, pedikyr samt farging av øyevipper og bryn. Alle behandlinger bestilles på stedet.

Les mer om behandlingene her.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,5/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 2191 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
81% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,4
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,8
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,5
Wifi
3,6
Mulighet for fred og ro
4,5
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 4/5

  "Anbefales på det varmeste"

  Hotellet anbefales på det varmeste🤗Fikk et glass iskald hvitvin og kald klut ved ankomst og det var helt fantastisk! Nydelig folk i resepsjonen og knallgod rengjøringsdame som vasket helt rent og lagde dekorasjon på sengen og friske blomster på bordet i stuen hver dag! Vi ble bortskjemte i 2 uker!!!🤗Vi kommer tilbake sommeren 2020 og har allerede anbefalt hotellet til venner! Tusen takk!🥰
 • 4/5
  Go standard. Vaskedama på 436.Topp💐
 • 5/5

  "Fantastisk hotell med god"

  Dette er et hotell med fantastisk god service. Rommene var rene med fantastiske kreasjoner av håndklærne,blomster i toalettet o.lBeliggenheten var heilt topp.
 • 5/5

  "Flott hotell, super betje"

  Et meget godt hotell, de ansatte er meget hjelpsomme og imøtekommende.God restaurant og hyggelig betjening.Anbefales på det varmeste
 • 4/5
  Flott beliggenhet, fine rom og fasiliteter samt hyggelig personale. Maten i buffeten er god, men man blir raskt lei.

Priser og bestilling