Hva skal jeg tenke på før sykkelturen?

Leie sykkel

På mange reisemål anbefaler vi deg å leie sykkel. Syklene du kan leie er av utmerket kvalitet og skulle det oppstå et problem er service inkludert på de fleste sykler. I arpil/mai og september/oktober anbefaler vi at du bestiller sykkel i god tid før reisen.

Alcudia, Mallorca
I Alcudia kan du leie sykler på Rad-Salon som ligger i kjelleren til Sunwing Alcudia Beach. Her kan du blant annet leie landeveissykler og terrengsykler.

Palma, Mallorca
I Playa de Palma kan du leie sykkel hos Rad Salon som ligger i kjelleren til Sunprime Waterfront. Her kan du blant annet leie landeveissykler og terrengsykler.


Ta med egen sykkel

Mange velger å ta med seg sin egen sykkel for å garantert få utstyr man er vant med. Sørg da for at dekkene er i god stand og at bremsene fungerer før du reiser. Sats på ”compact” (34/50) på forhjulet og 27 tenner bak, for å ha de beste forutsetningene for fjellsykling.

Du kan leie transportbag for sykkelen din på Airshells.com eller hos din lokale sykkelforhandler. De kan gi deg råd om hvordan du pakker sykkelen din best for å unngå transportskader.

Slik transporterer du sykkelen din med flyet

Lurt å ha med:

For en vellykket sykkelferie er det lurt å ha med seg et lite verktøysett, reservehjul, vannflaske, GPS og solbeskyttelse. Sykkelkart finner du mange steder på Mallorca.

Mer om sykkelreiser

    Sykkelreiser - startside

Anbefalte reisemål:
    Alcudia, Mallorca
    Playa de Palma, Mallorca
    Palma Nova/Magaluf, Mallorca

Kommende sykkelreiser
Ingen organiserte sykkelreiser for øyeblikket.