Sykkelreiser for bedrifter og foreninger

Sykkelreiser for bedrifter og foreninger

Uansett om du sykler i en klubb eller reiser med en større gruppe kan du finne den perfekte sykkelferien hos Ving.

Gruppereiser for sykkelentusiaster

Hvordan arrangerer man en uforglemmelig gruppereise til en bra pris? Vi har svaret. Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfrie råd! Vi har størst kompetanse, de beste kontaktene og lang erfaring med arrangering av sykkelreiser for både store og små grupper. Og vi elsker en utfordring!

Treningsleir på to hjul

Vi vet at et en treningsleir krever mye mer enn bare fly og hotell. La oss hjelpe deg med planleggingen av en perfekt sykkelreise der alt er tilrettelagt med treningsmuligheter, smidige transportetapper og morsomme aktiviteter mellom slagene.

Kontakt

Vings gruppe- og konferanseavdeling

Telefon: 23 15 58 80
E-post: gruppe@ving.no
Våre telefontider:
10.00-12.00 (man-tor)

Sykkelreiser med Ving

  • Vi tar oss av alt det praktiske, som reservasjon av flybilletter, hotellovernattinger og lokal transport.
  • Lokale kontaktpersoner hjelper oss med planleggingen.
  • Pakkereiseloven gjelder.

Tre populære reisemål

Sykkelreiser til Mallorca

Alcudia, Mallorca

Alcudia-området er relativt nyoppdaget, men her er forholdene ideelle. Alle kan delta takket være stor variasjon – og du finner lett et nivå som passer for deg.

Sykkelreiser til Tyrkia

Alanya, Tyrkia

Alanyas kuperte omgivelser byr på herlige opplevelser for alle terreng-entusiaster. Her får du oppleve natur, kultur og flott utsikt på sykkelturene dine.

Sykkelreiser til Gran Canaria

Gran Canaria

Med sitt behaglige vær er Gran Canaria et bra sykkelreisemål året rundt. Det kuperte terrenget er perfekt for deg som er vant til å sykle i fjell.

Sykkelreiser med Ving
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.