Bilder fra Sentrale Thailand

Det flytende markedet Petchaburi utenfor Bangkok

Chaweng Beach, Koh Samui

Chaweng Beach, Koh Samui

The Grandfather Rock, Koh Samui

Koh Samui

Nathon, Koh Samui

Snorkletur fra Koh Samet til Koh Thalu

Au Nuan Beach, Koh Samet

Sunset Beach Hat Rin, Koh Phangan

Snorkletur, Koh Chang

Koh Chang

Koh Chang

Nangyuan Island Dive Resort i nærheten av Koh Tao

Nangyuan Island Dive Resort i nærheten av Koh Tao

Nangyuan Island Dive Resort i nærheten av Koh Tao

Koh Samui

Big Buddha, Koh Samui

Tempel, Koh Samui

Koh Samet

Koh Chang

Snorkletur fra Koh Chang til Koh Wai

Snorkletur fra Koh Chang til Koh Kham

Koh Chang

Klong Prao Beach, Koh Chang

Bai Lan Beach, Koh Chang

Koh Chang

Koh Chang

Hua Hin

Lake View Golf, Hua Hin

Grand Palace, Bangkok

Chao Phraya-elven, Bangkok

Wat Pho liggende Buddha, Bangkok

Grand Palace, Bangkok

Chao Phraya-elven, Bangkok

Snorkletur til Koh Kham fra Koh Chang

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.