Sunprime Hotels

Romtypene

Når du vil bo litt bedre
Ingen rengjøring, ingen matlaging, ingen faste hverdagsforpliktelser. Bare fritid, deilige senger for late morgener, og små, men gjennomtenkte detaljer som håndklær, badekåper og tøfler. Her kan du ta en kopp kaffe på balkongen eller terrassen og bare nyte livet. Det er din tur nå.

Nyhet! Vi oppgraderer rommene ytterligere. På Sunprime kan du levere inn basseng- og strandhåndkledet ditt og få et nytt uten kostnad. Alt for en mer komfortabel ferie. Gjelder fra den 1.4. 2017.

Romtyper:


Prime Suites

Prime Suites

Lekre 1-roms suiter for 2 personer. Planløsningen varierer, men samtlige Prime Suites har terrasse eller balkong. Prime Suites finnes på nesten alle våre Sunprime Hotels.

Junior Suites

Junior Suites

Suite med oppholdsrom og soverom, ideelt for 2 personer. Alle våre Junior Suites har terrasse eller balkong med varierende utsikt. Junior Suites finnes på de fleste av våre Sunprime Hotels.

Grand Suites

Grand Suites

Romslige og velutstyrte 3-roms suiter for litt større reisefølger. Her er det god plass til opptil 4 personer. Alle våre Grand Suites har terrasse eller balkong med fin utsikt over hagen. Du kan bo i Grand Suites på Sunprime Atlantic View .

R.O.O.M.® Suites

R.O.O.M.® Suites

Våre 2-roms R.O.O.M. ® Suites for to personer er innredet av R.O.O.M.® og utstyrt med alt du kan ønske deg i en feriebolig. Her får du for eksempel en velkomstpakke, gratis trådløs internett til din bærbare pc, to 32-tommers flatskjerm-tv samt høyttalersystem til din mp3-spiller. Samtlige R.O.O.M. ® Suites har balkong med utemøbler og solstoler/solsenger - og en herlig utsikt. R.O.O.M.® Suites finnes på Sunprime Palma Beach, Sunprime Atlantic View og på Sunprime Coral Suites & Spa.

Prime Room

Prime Room

Dette er lyse og stilfulle dobbeltrom som passer perfekt for to personer. Rommene er moderne innredet, har aircondition og balkong eller terrasse. Størrelse og planløsning kan variere. Prime Room finnes på de fleste av våre Sunprime Hotels.

Penthouse Suite

Penthouse Suite

Koselige og velutstyrte 1-roms suiter for 2 personer. Penthouse-suitene har balkong med havutsikt eller begrenset havutsikt. Disse suitene har også egen jacuzzi på balkongen. Penthouse Suite finnes på Sunprime Ocean Alanya Beach.

Sunprime Joker

Sunprime Joker

Vil du ha litt ekstra lommepenger å rutte med i ferien? Med Sunprime Joker lar du oss velge romtype ut ifra hva som finnes ledig i den aktuelle perioden. Bytting av rom kan forekomme i løpet av oppholdet. Rengjøring, badehåndkle og sengetøyskift er selvsagt inkludert. Sunprime Joker tilbys kun i enkelte perioder og i et begrenset antall, så hold utkikk!

Ankomst og avreise

Ankomst og avreise

Rommet ditt er disponibel fra du sjekker inn, men tidligst kl. 12.00 (kl. 15.00 i Thailand). Før den tid er du velkommen til å bruke hotellets omkledningsrom og til å oppbevare bagasjen din i hotellets bagasjerom.

På avreisedagen sjekker du ut senest kl. 12.00, og du har etter dette tilgang til omkledningsrommet. Ikke glem å sjekke inn bagasjen på hotellet dersom hotellet ditt tilbyr Easy Travel. Les mer om Easy Travel.


Tilleggsvalg:

Nyhet! Luksus for to

Nyhet! Luksus for to

Gjør ferien ekstra spesiell med musserende vin, mørk kvalitetsjokolade og fersk frukt eller jordbær. Del deretter en avslappende opplevelse i vårt fine spa med en du er glad i. Pakken inkluderer en valgfri 25-minutters behandling for to. Velkommen til å nyte livets goder! Pakken finnes på utvalgte Sunprime Hotels og bestilles hjemmefra.

Behold rommet

Keep the room

Vil du gjøre den siste feriedagen enda mer behagelig? På mange av våre Sunprime Hotels kan du allerede hjemmefra sikre deg en egen leilighet frem til kl.15.00 eller 18.00 på hjemreisedagen. Antallet leiligheter er begrenset, så vi anbefaler at du bestiller samtidig som du bestiller reisen. Merk at vi ikke kan garantere at du får beholde den leiligheten du har hatt under ferieoppholdet.

Bestill en velkomstpakke

Bestill en velkomstpakke

Ønsker du det lille ekstra når du kommer inn på rommet ditt i ferien? Da kan du bestille en velkomstpakke som inneholder blomster, frukt, snacks, øl, vin og vann. Én velkomstpakke gjelder pr. rom/leilighet. Bor du i en R.O.O.M. ® Suite eller R.O.O.M. ® Bungalow er velkomstpakken inkludert i prisen.