Leiligheter/rom

Her har du ferie fra rengjøring, matlaging og andre hverdagsplikter. Bare fritid, deilige senger for late morgener, og små, men gjennomtenkte detaljer som håndklær, badekåper og tøfler. Her kan du ta en kopp kaffe på balkongen eller terrassen og bare nyte livet. Det er din tur nå.
Når du vil bo litt bedre

Når du vil bo litt bedre

  • Behagelige senger
  • Badekåpe og tøfler
  • Stort utvalg av romtyper
  • Tilvalg – hyggelige velkomstpakker

VÅRE ROMTYPER

Finn ditt perfekte Sunprime-rom

Classic Studio

Classic Studio

Moderne og velustyrte 1-romsleiligheter for 2 personer. Størrelse og planløsning varierer. Alle Classic Studios har terrasse eller balkong.

Classic Room

Classic Room

Pene, delikate dobbeltrom med moderne innredning. Størrelse og planløsning varierer. Alle Classic Rooms har terrasse eller balkong.

Classic Suite

Classic Suite

Lekre 1-romssuiter for 2 personer. Planløsningen kan variere, men samtlige Classic Suites har terrasse eller balkong.

Classic Pool Room

Classic Pool Room

Superfine dobbeltrom for 2 personer. Alle Classic Pool Room har moderne innredning og direkte utgang til basseng. Planløsning og størrelse varierer.

Classic Pool Suite

Classic Pool Suite

Trivelige 1-romssuiter hvor du kan gå rett ut i bassenget fra terrassen din. Planløsning og størrelse varierer, men alle våre Classic Pool Suites har terrasse med direkte utgang til delt privat basseng.

Junior Suite
Populær!

Junior Suite

Suite med oppholdsrom og soverom, ideelt for 2 personer. Alle våre Junior Suites har terrasse eller balkong med varierende utsikt.

Prime Lounge Suite

Prime Lounge Suite

Herlige og moderne dobbeltrom, 1-romssuiter eller 2-romssuiter for 2–3 personer. Store balkonger eller terrasser med behagelige loungemøbler. Inkludert er Nespressomaskin med startkit, putemeny, velkomstpakke Prime og Chromecast.

Prime Pool Suite

Romslige og velutstyrte 2-romssuiter for 2 personer, med oppholdsrom og separat soverom. Her kan du hoppe rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Inkludert er Nespressomaskin med startkit, putemeny, velkomstpakke Prime og Chromecast.

Prime Rooftop Suite

Prime Rooftop Suite

Flotte, moderne dobbeltrom for 2 personer, med tilgang til en stor takterrasse. Inkludert er bl.a. Nespressomaskin med startkit, putemeny, velkomstpakke Prime og Chromecast.

Det er mulig å bo i Prime Rooftop Suite på Sunprime Waterfront og Sunprime Ayia Napa Suites

Penthouse Suite

Penthouse Suite

Koselige og velutstyrte 1-romssuiter for 2 personer. Penthouse-suitene har balkong med havutsikt eller begrenset havutsikt. Disse suitene har også eget boblebad på balkongen.

Penthouse Studios finnes på Sunprime Alanya Beach.

Bungalow Suite

Bungalow Suite

2-romsbungalower med oppholdsrom, soverom og en koselig terrasse. For 2 personer, størrelse og planløsning kan variere.

Bungalow Suites finnes på Sunprime Miramare Beach.

Grand Suite

Grand Suite

Romslige og velutstyrte 3-romssuiter for litt større reisefølger. God plass for opptil 4 personer. Alle har terrasse eller balkong med fin utsikt mot hagen.

Grand Suites finnes på Sunprime Atlantic View og Sunprime Ocean View.

Sunprime Joker

Sunprime Joker

Sunwing Joker innebærer at du lar oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program. Det kan skje at du må bytte rom i løpet av oppholdet. Badehåndklær, rengjøring og bytte av sengetøy er selvfølgelig inkludert. Sunprime Joker tilbys kun i enkelte perioder og i et begrenset antall, så hold utkikk!

BESTILL TILVALG

Alle våre sunprime hotels