Sunprime basseng og strand

På Sunprime kan du nyte late dager i solen. Fint, rolig bassengområde. Rikelig med solsenger. Og havet innen rekkevidde. Høres ikke det ut som en virkelig ferie?

Vi har tenkt på alt til ferien

Vi har tenkt på alt

  • Gratis utlån av basseng- og strandhåndkle
  • Rikelig med solsenger
  • Rolige bassengområder

BADELIVET PÅ SUNPRIME

Oppvarmet basseng

Oppvarmet basseng

I vintersesongen har de fleste av våre Sunprime Hotels ett eller flere basseng med oppvarmet vann (temperaturen kan variere avhengig av lufttemperaturen).

Basseng- og strandhåndklær til alle

Basseng- og strandhåndklær til alle

På våre Sunprime Hotels får alle hvert sitt basseng- og strandhåndkle i deilig frotté ved ankomst. Av miljøhensyn bytter vi dem ikke ut automatisk, men når du trenger et rent et, får du byttet det helt gratis. Det skal være enkelt å reise.

Bassengområdet

Bassengområdet

Mange tilbringer en stor del av ferien ved bassenget, og derfor ligger det mye omtanke bak våre bassengområder. Nok solsenger til alle og mulighet til å bestille en drink ved bassengkanten er bare noen av de detaljene du får glede av på Sunprime Hotels.

Alle våre sunprime hotels

Leiligheter/rom på Sunprime

Leiligheter/rom

Her har du ferie fra rengjøring, matlaging og andre hverdagsplikter. Bare fritid, deilige senger for late morgener, og små, men gjennomtenkte detaljer som håndklær, badekåper og tøfler. Her kan du ta en kopp kaffe på balkongen eller terrassen og bare nyte livet. Det er din tur nå.