Basseng på Sunprime
Sunprime Miramare Beach, Rhodos
Sunprime

Sunprime basseng og strand

§ På Sunprime kan du nyte late dager i solen. Fint, rolig bassengområde. Rikelig med solsenger. Og havet innen rekkevidde. Høres ikke det ut som en virkelig ferie?

Vi har tenkt på alt til ferien

Vi har tenkt på alt

  • Gratis utlån av basseng- og strandhåndkle
  • Rikelig med solsenger
  • Rolige bassengområder

BADELIVET PÅ SUNPRIME

Oppvarmet basseng

Oppvarmet basseng

I vintersesongen har de fleste av våre Sunprime Hotels ett eller flere basseng med oppvarmet vann (temperaturen kan variere avhengig av lufttemperaturen).

Basseng- og strandhåndklær til alle

Basseng- og strandhåndklær til alle

På våre Sunprime Hotels får alle hvert sitt basseng- og strandhåndkle i deilig frotté ved ankomst. Av miljøhensyn bytter vi dem ikke ut automatisk, men når du trenger et rent et, får du byttet det helt gratis. Det skal være enkelt å reise.

Bassengområdet

Bassengområdet

Mange tilbringer en stor del av ferien ved bassenget, og derfor ligger det mye omtanke bak våre bassengområder. Nok solsenger til alle og mulighet til å bestille en drink ved bassengkanten er bare noen av de detaljene du får glede av på Sunprime Hotels.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.