Trening på Sunprime
Sunprime hotels

Aktiv ferie

På Sunprime kan du trene styrke, spille golf, sykle eller delta i gruppetreningstimer. Det finnes alltid en instruktør utdannet av SATS på hotellet, og du har gratis tilgang til treningsstudio og gruppetreningstimer. De fleste hotellene ligger dessuten i nærheten av en golfbane, så her er valget ditt. Gjør det du liker best eller benytt anledningen til å prøve noe helt nytt.

SATS på Sunprime

Trening på Sunprime

  • Stort utvalg treningstimer
  • SATS-utdannede instruktører
  • Velutstyrt treningsstudio
  • Treningsløyper
Yoga på Sunprime

Aktivitetsprogram*

09.00 - Yoga Flow
12.00 - Water Aerobics
16.00 - Bootylicious
17.00 - Core

*Aktivitetstilbudet kan variere mellom de ulike Sunprime Hotels.

MER OM TRENING PÅ SUNPRIME

Gruppetrening på Sunprime

Gruppetrening

Velg blant flere populære treningstimer som for eksempel Yoga, Core, Senior Circuit eller Bootylicious. Vi tilbyr også Crosstraining der du trener ut fra dine forutsetninger og utfordrer deg selv. Tilbudet kan variere mellom de ulike hotellene.

Treningsstudio på Sunprime

Treningsstudio

På Sunprime kan du trene styrke på egen hånd i delikate treningslokaler, helt gratis. Les mer under hvert enkelt hotell hvilket utstyr som finnes.

Bassengtrening

Bassengtrening

Vanngymnastikk har helt siden starten vært en av de mest populære treningsformene på våre Sunprime Hotels. Med glede og inspirasjon leder våre instruktører disse treningstimene. Nå har vi utvidet tilbudet og kan stolt presentere Water Circuit, trening av styrke og kondisjon på ulike stasjoner.

Løping

Løping

I nærheten av alle våre Sunprime Hotels finnes det flere bra treningsløyper for løping. Vi har kartlagt våre favoritter og gjort dem nedlastbare for RunKeeper, MapMyRun og flere andre app-er. Les mer under Trening og aktiviteter på respektive hotell.

Personlig trener

Personlig trener

Med en personlig trener får du hjelp til å skreddersy treningen ut ifra dine egne forutsetninger. Våre profesjonelle personlige trenere er sammen med deg under hele treningsøkten og tilbyr alt fra enkel kostholdsrådgivning til individuelt tilpasset treningsprogram.
Gjelder på Sunprime Waterfront i visse perioder.

Sykling

Sykling

Benytt anledningen til å se deg litt rundt på egen hånd og få trim i samme slengen. På flere av våre Sunprime Hotels er det mulig å leie sykkel.

Golf

Golf

Liker du å spille golf er våre Sunprime Hotels et perfekt valg. Enten du er på Gran Canaria, Tenerife, Mallorca eller i Thailand har du alltid flere av reisemålets beste golfbaner i nærheten.

Alle våre sunprime hotels

Leiligheter/rom på Sunprime

Leiligheter/rom

Glem rengjøring, matlaging og andre hverdagsplikter. Her har du ferie, massevis av tid, deilige senger og små, gjennomtenkte detaljer som badekåper og tøfler. Ta en kopp kaffe på balkongen eller terrassen nyt livet. Det er din tur nå.