Trening på Sunprime
Sunprime hotels

Aktiv ferie

På Sunprime kan du trene styrke, spille golf, sykle eller delta i gruppetreningstimer. Både treningsstudio og gruppetreningstimer er inkludert, og hotellene har alltid instruktører som er utdannet av SATS. De fleste hotellene ligger dessuten i nærheten av en golfbane, så her er valget ditt. Gjør det du liker best eller benytt anledningen til å prøve noe helt nytt.

SATS på Sunprime

Trening på Sunprime

  • Stort utvalg treningstimer
  • SATS-utdannede instruktører
  • Velutstyrt treningsstudio
  • Treningsløyper
Yoga på Sunprime

Aktivitetsprogram*

09.00 - Yoga Flow
12.00 - Water Aerobics
16.00 - Bootylicious
17.00 - Core

*Aktivitetstilbudet kan variere mellom de ulike Sunprime Hotels.

MER OM TRENING PÅ SUNPRIME

Gruppetrening

Velg blant treningstimer som Crosstraining, Bootylicious og Cardio Energy. Eller prøv vårt treningstilbud Yoga Flow, der du får en fin introduksjon til dynamisk yoga. Tilbudet kan variere fra hotell til hotell.

Treningsstudio på Sunprime

Treningsstudio

På Sunprime kan du trene styrke på egen hånd i delikate treningslokaler. Les mer under hvert enkelt hotell hvilket utstyr som finnes på treningsrommet.

Bassengtrening

Bassengtrening

Vanngymnastikk har helt siden starten vært en av de mest populære treningsformene på våre Sunprime Hotels. Instruktørene våre leder gruppetimene med glede og inspirasjon. Benytt sjansen til å prøve Water Circuit, en utfordrende treningsøkt der du trener kondisjon og styrke ved ulike stasjoner.

Løping

Løping

I nærheten av alle våre Sunprime Hotels finnes det flere bra treningsløyper for løping. Vi har kartlagt våre favoritter og gjort dem nedlastbare for RunKeeper, MapMyRun og flere andre app-er. Les mer under Trening og aktiviteter på respektive hotell.

Personlig trener

Personlig trener

Med en personlig trener får du hjelp til å skreddersy treningen ut ifra dine egne forutsetninger. Våre profesjonelle personlige trenere er sammen med deg under hele treningsøkten og tilbyr alt fra enkel kostholdsrådgivning til individuelt tilpasset treningsprogram.
Gjelder på Sunprime Waterfront i visse perioder.

Sykling

Sykling

Benytt anledningen til å se deg litt rundt på egen hånd og få trim i samme slengen. På flere av våre Sunprime Hotels er det mulig å leie sykkel.

Golf

Golf

Liker du å spille golf er våre Sunprime Hotels et perfekt valg. Enten du er på Gran Canaria, Tenerife, Mallorca eller i Thailand har du alltid flere av reisemålets beste golfbaner i nærheten.

Finn ut mer om Sunprime hotels