Trening på Sunprime
Sunprime

Aktiv ferie

På Sunprime kan du trene styrke, spille golf, svømme, sykle eller trene i gruppe. Bruk av treningsrom og gruppetrening er alltid inkludert i prisen, og hotellene har instruktører som er utdannet av SATS. De fleste hotellene ligger dessuten i nærheten av en golfbane, så her er valget ditt. Gjør det du liker best eller benytt anledningen til å prøve noe helt nytt.

Trening på Sunprime

  • Stort utvalg av gruppetrening
  • SATS-utdannede instruktører
  • Velutstyrt treningsrom
  • Treningsløyper

Aktivitetsprogram*

09.00 - Vinyasa Yoga
12.00 - Water Aerobics
16.00 - Core
17.00 - Tabata

*Aktivitetstilbudet kan variere mellom de ulike Sunprime Hotels.

MER OM TRENING PÅ SUNPRIME

Gruppetrening

Gruppetrening

Velg blant flere gruppetreningstimer som Crosstraining, Tabata og Core. Eller prøv vårt treningstilbud Vinyasa Yoga, der du får en fin introduksjon til dynamisk yoga. Tilbudet kan variere fra hotell til hotell.

Treningsstudio på Sunprime

Treningsrom

På Sunprime kan du trene styrke på egen hånd i delikate treningslokaler. Les mer under hvert enkelt hotell hvilket utstyr som finnes på treningsrommet.

Basic Gym Introduction

Basic Gym Introduction

Bli med på en introduksjonstime med en av våre instruktører og kom i gang med treningen! Instruktøren går gjennom treningsutstyret og demonstrerer for deltakerne hvordan det skal brukes. Du får også tips til hvordan du etablerer gode treningsrutiner. Dette er en fin mulighet til å få svar på alt du lurer på dersom du vil begynne å trene.

Bassengtrening

Bassengtrening

Vanngymnastikk har helt siden starten vært en av de mest populære treningsformene på våre Sunprime Hotels. Instruktørene våre leder gruppetimene med glede og inspirasjon.

NYHET! Vanntabata
Vanntabata er høyintensitetstrening som foregår i vannet. Den kombinerer prinsippene i Tabata-trening, som innebærer korte intervaller med intensiv trening, etterfulgt av korte hvilepauser.

Yoga

Yoga

Yogatrening roer ned kroppen og sjelen samtidig som du trener bevegelighet, styrke og balanse. Prøv en eller flere av våre yogaklasser, som for eksempel Yin Yoga, en rolig og skånsom yogatime som øker fleksibiliteten din og gir deg indre ro. Vinyasa Yoga er en dynamisk form for yoga, inspirert av det tradisjonelle Vinyasa Yoga-systemet, og Power Pilates er en morsom, svett og energisk pilatestime som virkelig vil utfordre musklene dine.

Trening på rommet

Trening på rommet

Elsker du å trene på egen hånd i ferien? Nå slipper du å fylle kofferten med treningsutstyr. Bestill vår treningspakke hvor du får låne yogamatte, gummibånd lett, medium og hard, excertube treningsstrikk medium og glidematter. Du får også en oversikt over forskjellige øvelser. Alt dette venter på deg på rommet ved ankomst. Trening i ferien kan ikke bli enklere! Kan bestilles på flere av hotellene våre.

Løping

Løping

I nærheten av alle våre Sunprime Hotels finnes det flere bra treningsløyper for løping. Vi har kartlagt våre favoritter og gjort dem nedlastbare for RunKeeper, MapMyRun og flere andre app-er. Les mer under Trening og aktiviteter på respektive hotell.

Personlig trener

Kickstart ferien med Personlig Trening

Vi vet at inspirasjon, planlegging og tips for effektiv trening gjør det mye enklere å komme i gang, og også å fortsette med treningen. I våre pakker Get Started og Get More får du alle disse mulighetene til å komme i gang med treningen din med hjelp fra en av våre personlige trenere.

Sykling

Sykling

Benytt anledningen til å se deg litt rundt på egen hånd og få trim i samme slengen. På flere av våre Sunprime Hotels er det mulig å leie sykkel.

Golf

Golf

Liker du å spille golf er våre Sunprime Hotels et perfekt valg. Enten du er på Gran Canaria, Tenerife, Mallorca eller i Thailand har du alltid flere av reisemålets beste golfbaner i nærheten.