Spa på Sunprime
Sunprime

Sunprime Spa

§ Frister det med litt ekstra pleie og nytelse i ferien? Da anbefaler vi at du besøker vår spaavdeling. Her kan du velge blant mengder av herlige behandlinger, alt fra en klassisk ansiktsbehandling til full kroppspleie fra topp til tå. Alle behandlinger utføres av godt utdannet personale.

Sunprime Spa

Sunprime Spa

  • Stort utvalg av behandlinger
  • Forhåndsbestill spapakke
  • Spa Together

NYT EN SPABEHANDLING SAMMEN

Spa Together

Spa Together er en mulighet til å nyte en spabehandling sammen. Hvorfor ikke unne deg litt kvalitetstid med din kjære eller en venn. Ønsker dere en 50-minutters behandling, bestiller dere en Duopakke. Timebestilling og behandlingsvalg ordner dere når dere kommer frem. Begge må ha samme type behandling. Ønsker dere kortere eller lengre behandlingstid, må dere bestille på hotellet etter ankomst.

Spa together

VÅRE BEHANDLINGER

Ansiktsbehandlinger

La deg skjemme bort en liten stund med en dyptrensende peeling, unike massasjeteknikker og deilige dufter.

Kropspbehandlinger på Sunprime

Kroppsbehandlinger

Kan vi friste med en Hot Oil Massage, Aroma Relax Massage eller Hot Stone Massage?

Hender, føtter og ben på Sunprime Spa

Føtter og ben

Spander en massasje eller en klassisk pedikyr på ferieføttene.

VÅRE SPAPAKKER

Du kan forhåndsbestille flere forskjellige spapakker.

Liten spapakke

25 min fra ca. 285,-
> Les mer

Medium spapakke

50 min fra ca. 480,-
> Les mer

Stor spapakke

75 min fra ca. 625,-
> Les mer

Luksus for én

90 min fra ca. 850,–. Trenger du litt egentid i ferien anbefaler vi 'Luksus for én'. Tilbys på utvalgte hotell.
> Les mer

Luksus for to

Gjør ferieopplevelsen ekstra spesiell med musserende vin, mørk kvalitetsjokolade og frisk frukt eller jordbær. Del deretter en avslappende opplevelse i vårt fine spa med en du er glad i. Pakken inkluderer en valgfri 25-minutters behandling for to.

Tilbys på utvalgte Sunprime og må forhåndsbestilles før avreise. Fra ca. 695,– for 2 personer.

Duo-pakken

Nyt litt tid sammen i løpet av ferien. Bestill duo-pakken og velg en valgfri 50-minutters behandling. Pakken er for 2 personer og dere får en 50-minutters behandling hver.

Tilbys på utvalgte Sunprime Hotels. Fra ca. 1 165,–.

Les mer om hvilke behandlinger som er tilgjengelig på ditt hotell på hotellsiden.

Slik bestiller du

Slik bestiller du

Min side kan du bestille en spapakke som et tillegg på bestillingen din. Du kan også kontakte oss på telefon 915 08 888, så hjelper vi deg. Hvilken behandling du vil ha, eksakt dag og klokkeslett bestemmes på hotellet.

Sunprime Spa
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.