Restaurant på Sunprime
Sunprime

Mat og drikke på Sunprime Hotels

§ En smak av ferie. Du våkner til en ferdig dekket frokostbuffé. Solen har stått opp og i dag som på alle andre dager serverer vi frokost, lunsj, middag og lettere snacks. Når det nærmer seg middagstid kan det være en god idé å ta en titt på vinlisten. Her finner du lokale spesialiteter, velkjente favoritter og smakfulle overraskelser. Sitt ned og nyt. Lenge.

Mat og drikke på Sunprime

Alt du trenger

  • Smarte måltidspakker
  • Frokostbuffé med godt utvalg
  • Take away
Sunprime restaurant

Sunprime restaurant

På Sunprime Hotels restauranter er interiøret elegant, atmosfæren avslappet og maten vellaget. Våre dyktige kokker legger stor vekt på å bruke de beste råvarene for å skape et variert utvalg av internasjonale retter og lokale spesialiteter.

SMARTE MÅLTIDSPAKKER

Sunprime frokost

Sunprime frokost

Hver morgen disker kokkene opp med en sunn og deilig frokostbuffé. Her kan du velge blant flere typer brød, bakverk, ost, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Det finnes også forskjellige typer juice, smoothies og yoghurt med tilbehør. Fra kjøkkenet serveres varme frokostretter.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive

Bestiller du Sunprime Inclusive får du frokost hver dag og middag fem dager i løpet av uken (ti dager i løpet av et toukers opphold). Og hvis du ønsker det kan du også kjøpe til fem dager med lunsj til en god pris.

Sunprime All Inclusive

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive har du frokostbuffé, lunsj og middag hver dag hele uken inkludert i prisen. Da kan du spise og drikke så mye du vil uten å tenke på regningen. Frokosten er alltid fra buffé, lunsj og middag serveres enten fra buffé eller fra meny, avhengig av sesongen.

MAT OG DRIKKE PÅ SUNPRIME

På Sunprime Restaurant så kan du få maten take away

Take away

Vil du heller nyte maten på din egen balkong eller terrasse er det ikke noe problem. På Sunprime Restaurant kan du få maten som take away.

Frokostpakke på Sunprime

Frokostpakke

Hvis du trenger frokost før restauranten har åpnet kan du bestille en frokostpakke i resepsjonen. Pakken henter du i resepsjonen.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.