Mat og drikke på Sunprime Hotels

En smak av ferie. Du våkner til en ferdig dekket frokostbuffé. Solen har stått opp og i dag som på alle andre dager serverer vi frokost, lunsj, middag og lettere snacks. Når det nærmer seg middagstid kan det være en god idé å ta en titt på vinlisten. Her finner du lokale spesialiteter, velkjente favoritter og smakfulle overraskelser. Sitt ned og nyt. Lenge.

Alt du trenger

  • Smarte måltidspakker
  • Frokostbuffé med godt utvalg
  • Takeaway
  • Barnemeny

Sunprime restaurant

På Sunprime Hotels restauranter er interiøret elegant, atmosfæren avslappet og maten vellaget. Våre dyktige kokker legger stor vekt på å bruke de beste råvarene for å skape et variert utvalg av internasjonale retter og lokale spesialiteter.

SMARTE MÅLTIDSPAKKER

Sunprime frokost

Hver morgen disker kokkene opp med en sunn og deilig frokostbuffé. Her kan du velge blant flere typer brød, bakverk, ost, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Det finnes også forskjellige typer juice, smoothies og yoghurt med tilbehør. Fra kjøkkenet serveres varme frokostretter.

MAT OG DRIKKE PÅ SUNPRIME

Take away

Vil du heller nyte maten på din egen balkong eller terrasse er det ikke noe problem. På Sunprime Restaurant kan du få maten som take away.

Barmeny

Hvis du får lyst på noe lettere til lunsj eller middag tilbyr baren i Sunprime Lounge en del alternativer, som for eksempel en ostetallerken eller en sandwich.

Frokostpakke

Hvis du trenger frokost før restauranten har åpnet kan du bestille en frokostpakke i resepsjonen. Pakken henter du i resepsjonen.

Alle våre sunprime hotels