• barnevennlig

Sunwing Alcudia Beach

Velkommen til vårt familieparadis med perfekt beliggenhet rett ved stranden. Sunwing Alcudia Beach har alt en barnefamilie kan ønske seg i ferien. Hotellet
består av åtte leilighetsområder som alle ligger rett ved den hvite, brede og milelange sandstranden. Du kan velge om du vil bo i en av de litt roligere bygningene eller i en av de to hovedbygningene
Nuevas Palmeras og Princesa. Her finnes noe for enhver smak.
På Sunwing Alcudia Beach kan du spise og drikke godt på Paco's Kitchen & Grill eller i noen av bufférestaurantene. I en av hotellets barer kan du avrunde en fin kveld med avkjølende drikke. I Princesa kan du flere dager i uken la deg underholde av våre barne- og familieshow.
På Sunwing Alcudia Beach finnes det flere bassengområder for barn, Lollo & Bernie Club, Teen Lounge og et Fitness & Spa med treningsstudio. Velkommen til Sunwing Alcudia Beach du også!
Hotellet ligger perfekt til for deg som vil nyte hotelltilværelsen samtidig som du har kort vei til shopping, fornøyelser og restauranter rundt marinaen i Alcudia, som ligger en kilometer fra Sunwing Alcudia Beach.
Internett
WiFi er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med deg smarttelefon, nettbrett, pc eller Mac og koble deg gratis på nettet. Hastigheten på internettforbindelsen kan variere.
MySunwing
På hotellets informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunwing, sammen med annen nyttig informasjon.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på våre Sunwing Family Resorts har du tilgang til vår service i Help Desk døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie.
Sunwing i sosiale medier
Du kan følge Sunwing Alcudia Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Alcudia Beach på Facebook og følg hotellet på Instagram.
Røykfritt hotell
Sunwing Alcudia Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.
Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.
Bosted tilpasset bevegelseshemmede
Det finnes ingen leiligheter som er tilpasset bevegelseshemmede.
Sesong
Hotellet er åpent fra april til oktober. I sommersesongen er flertallet av hotellets gjester skandinaviske.
På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.
Bryllup på Sunwing Family Resort
Har dere lekt med tanken på å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Sunwing Family Resorts er en perfekt løsning hvor barna også er med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: alcudia@sunwing.net
Øvrig
Resort Service/Help Desk: 24-timers service i Nuevas Palmeras og Princesa. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 på avreisedagen.
Minibank på Nuevas Palmeras.
452 leiligheter Heis: Kun i Nuevas Palmeras og Princesa, øvrige bygninger har ingen heis.
Aircondition: Ja, i samtlige bygninger, avhengig av lufttemperaturen.
Sentralvarme før og etter høysesong.
Parkering: Offentlig parkering på gaten ved hotellet.
Vaskemaskiner: Mot betaling.
Vil du vite mer om respektive bygning og når leilighetstypen ble bygget eller renovert, kan du lese mer under Rom og leiligheter – Hotellbygninger.
Hotellmanager
Marie Pålsson

Skatter & avgifter

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene på samme hotell:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.
Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.
Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Fra og med den 9. natten på samme hotell blir skatten halvert.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Offisiell klassifisering mangler
Sunwing
 • Leiligheter for opptil 8 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger på stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Innsjekking av bagasje på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Hotellfakta
 • Basseng
  5 stk.
 • Barnebasseng
  2 stk.
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring – dager pr. uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  1 km
 • Hovedsentrum
  2 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-200 m