Sunwing Arguineguín Seafront

Kanariøyene med barn

Om du tenker å reise med barn til Kanariøyene har du kommet til rett sted! Her har vi samlet de beste stedene på Gran Canaria og Tenerife. Kanariøyene passer perfekt for en reise med barn – klimaet er behagelig året rundt, flytiden er relativt kort, sandstrendene er herlige og det er et enormt utvalg av barnevennlige hotell og restauranter hvor de fleste tilbyr barnemenyer og barnestoler.

Arguineguín

Arguineguín

Her ligger et av øyas absolutt beste familiehotell – Sunwing Arguineguín Seafront. Et kort stykke unna ligger Anfi Beach, en veldig fin strand med importert hvit korallsand.

Playa del Inglés

Playa del Inglés

Et utbredt fornøyelsesliv, men også et fint reisemål for barn. Stranden er lang og langgrunn, og strekker seg hele veien bort til Maspalomas' herlige sanddyner.

Puerto de Mogán

Puerto de Mogán

Sjarmerende fiskerlandsby med langgrunn strand på sørvestkysten av Gran Canaria. Her finner du også mange restauranter med barnevennlige retter på menyen.

Amadores

Amadores

Et av Gran Canarias nyeste feriesteder, med freshe, barnevennlige hotell og en nydelig hvit sandstrand.

Puerto Rico

Puerto Rico

Velstelt strand, stort restauranttilbud og fine leilighetshotell i enhver prisklasse. Her er også vårt populære Family Garden-hotell Altamar, der barnas favoritter Lollo & Bernie kommer på besøk i vintersesongen.

San Agustin

San Agustín

Et velkjent, vennlig og velorganisert feriested som Ving har hatt reiser til siden 60-tallet. Her finnes det blant annet en langgrunn strand med lavafarget sandstrand.

Flere barnevennlige Kanariøyer 🌴

Tenerife

Tenerife

De barnevennlige strendene ligger på øyas sydside, i Los Cristianos og Playa de las Américas. I Playa de Las Américas ligger dessuten vårt Sunwing Fañabé Beach, som har vunnet flere priser for beste familiehotell på Tenerife.

Fuerteventura

Fuerteventura

Både Corralejo og Jandía har kilometerlange, langgrunne sandstrender. I Jandía finner du også et av våre Family Garden-hotell.

Finn en reise med barn til Kanariøyene

Du kan sortere etter for eksempel familiehotell, barnebasseng, strandbeliggenhet og fasiliteter på rommet

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell