Mer familieferie for pengene

Mer familieferie for pengene

Billige reiser for familien

Barnas fritidsaktiviteter og daglige utgifter betyr ofte at det er lite penger igjen til ferie. Her finner du våre beste tips for en billig reise, så feriepengene varer lenger på familieferien. Med Ving vil du alltid finne en reise hvor du ikke trenger å inngå et kompromiss mellom pris og kvalitet, og fine familiehotell innenfor ditt feriebudsjett.

Reiser du uten barn og leter etter en billig reise? Da kan du se våre beste tips for budsjettvennlige ferier for voksne.

HVOR STORT ER FERIEBUDSJETTET DITT?

Budsjettet er regnet ut i fra 2 voksne og 2 barn. Du kan enkelt endre antall i neste skritt.

Velg rett, så varer budsjettet lenger

Spar penger på reisen

1. Tidspunkt

Unngå å reise i skoleferien. Sats heller på ukene før eller etter skoleferien, da de andre er opptatt. Du får mer for pengene om du reiser mens de andre er hjemme! Se når du reiser billigst.

Finn rimelige reisemål

2. Reisemål

Noen reisemål holder et lavt prisnivå – i for eksempel Tyrkia og Thailand kan du både shoppe og spise god mat på restaurantene uten at det koster en formue. Se alle Vings reisemål.

All Inclusive

3. All Inclusive

Når all mat og drikke er betalt på forhånd trenger du ikke være nervøs for uforutsette utgifter og regninger. Alt fra morgen til kveld er betalt – enklere blir det ikke! Velg All Inclusive.

Slik får du råd til ferien

Med enkle grep kan du spare flere tusen uten at det går utover ferieopplevelsen. Vet du for eksempel hvor du skal lete etter de beste tilbudene, eller hvilken dag det er billigst å reise på?

Få mer for pengene på disse reisemålene

Mer familieferie for pengene i Tyrkia

Tyrkia

Bedre senger, bedre basseng, bedre beliggenhet – og bedre priser! I Europas rimeligste ferieland Tyrkia får du familievennlige hotell av høyeste kvalitet til ekstra lave priser. Mange hotell tilbyr All Inclusive for en rimelig penge.

Bulgaria

Bulgaria

Brede strender, barnevennlige hotell og lave priser er noen av det som kjennetegner Bulgaria. Flytiden er kun ca. 3 timer, sommerklimaet er stabilt og du får ekstra mye for pengene sammenlignet med mange andre ferieland.

Våre billigste familiereiser

Her finner du laveste pris på familievennlige hotell akkurat nå.

Family Garden
 • Barnevennlig
 • 1 uke
 • 1-romsleilighet, terrasse mot annen bygning
 • Avreise 28 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 28 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
2 000,— rabatt4 045,—
Pris pr. person
Velg
Family Garden
 • Barnevennlig
 • 1 uke
 • 1-romsleilighet
 • Avreise 22 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 22 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
3 000,— rabatt4 245,—
Pris pr. person
Velg
Sunwing
 • Barnevennlig
 • 1 uke
 • Mindre 1-romsleilighet SMALL FAMILY, balkong mot havet
 • Avreise 16 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 16 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
2 400,— rabatt4 295,—
Pris pr. person
Velg
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.