Forsikringer hos Ving

Sikkerhet på ferien

Har du tegnet riktig forsikring og beskyttelse for ferien?

Ving tilbyr både reiseforsikring og avbestillingsforsikring for rutefly i samarbeid med Gouda, i tillegg til vår egen avbestillings- og endringsbeskyttelse. Spør oss, så hjelper vi deg med å sikre det som ikke dekkes av din kredittkort- eller hjemforsikring.

Reiseforsikring

Reiseforsikring med Ving och Gouda

Reiseforsikring

Visste du at den vanlige reiseforsikringen ikke alltid dekker deg dersom ulykken skulle være ute i ferien? Med Goudas supplementspakke til reiseforsikringen får du erstatning fra første krone hvis noe skulle skje på reisen – helt uten egenandel.

Les mer

Avbestillings- og endringsbeskyttelse

Akkurat nå er vår avbestillings- og endringsbeskyttelse (verdi 249,- – 489,- pr. person) inkludert på charterreiser med avreise til 31. oktober 2021.

Vings avbestillings- og endringsbeskyttelse

Med Vings avbestillings- og endringsbeskyttelse får du mulighet til å endre reisen din hvis du skulle komme til å endre planene dine.

Dette er inkludert:

  • Åpent kjøp i 90 dager
  • Gratis endring av reisen
  • Gratis endring av navn
  • Avbestilling ved sykdom og oppsigelse
  • Bli boende-garanti

Les mer

Avbestillingsforsikring

For reiser med rutefly

Avbestillingsforsikring for reiser med rutefly

Avbestillingsforsikring

Med Goudas avbestillingsforsikring for reiser med rutefly kan du få pengene tilbake dersom noe uforutsett forhindrer deg i å reise. Pris for avbestillingsforsikring er 6 % av reisens pris, og det er ingen egenandel. Prisen er den samme for voksne og barn.

Kontakt oss for å bestille avbestillingsforsikringen.

Med Goudas avbestillingsforsikring for reiser med rutefly kan du få pengene tilbake dersom noe uforutsett forhindrer deg i å reise. Pris for avbestillingsforsikring er 6 % av reisens pris, og det er ingen egenandel. Prisen er den samme for voksne og barn. Kontakt oss for å bestille avbestillingsforsikringen.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.