Forsikringer hos Ving

Sikkerhet på ferien

Har du tegnet riktig forsikring og beskyttelse for ferien?

Ving tilbyr både reiseforsikring og avbestillingsforsikring for rutefly i samarbeid med Gouda, i tillegg til vår egen avbestillings- og endringsbeskyttelse. Spør oss, så hjelper vi deg med å sikre det som ikke dekkes av din kredittkort- eller hjemforsikring.

Reiseforsikring

Reiseforsikring med Ving och Gouda

Reiseforsikring

Visste du at den vanlige reiseforsikringen ikke alltid dekker deg dersom ulykken skulle være ute i ferien? Med Goudas supplementspakke til reiseforsikringen får du erstatning fra første krone hvis noe skulle skje på reisen – helt uten egenandel.

Les mer

Avbestillings- og endringsbeskyttelse

Akkurat nå er vår avbestillings- og endringsbeskyttelse (verdi 249,- – 489,- pr. person) inkludert på charterreiser med avreise til 31. oktober 2021.

Vings avbestillings- og endringsbeskyttelse

Med Vings avbestillings- og endringsbeskyttelse får du mulighet til å endre reisen din hvis du skulle komme til å endre planene dine.

Dette er inkludert:

  • Åpent kjøp i 90 dager
  • Gratis endring av reisen
  • Gratis endring av navn
  • Avbestilling ved sykdom og oppsigelse
  • Bli boende-garanti

Les mer

Avbestillingsforsikring

For reiser med rutefly

Avbestillingsforsikring for reiser med rutefly

Avbestillingsforsikring

Med Goudas avbestillingsforsikring for reiser med rutefly kan du få pengene tilbake dersom noe uforutsett forhindrer deg i å reise. Pris for avbestillingsforsikring er 6 % av reisens pris, og det er ingen egenandel. Prisen er den samme for voksne og barn.

Kontakt oss for å bestille avbestillingsforsikringen.