Forsikringer hos Ving

Sikkerhet på ferien

Har du tegnet riktig forsikring og beskyttelse for ferien?

Ving tilbyr både reiseforsikring og avbestillingsforsikring for rutefly i samarbeid med Gouda, i tillegg til vår egen avbestillings- og endringsbeskyttelse. Spør oss, så hjelper vi deg med å sikre det som ikke dekkes av din kredittkort- eller hjemforsikring.

Reiseforsikring

Reiseforsikring med Ving och Gouda

Reiseforsikring

Visste du at den vanlige reiseforsikringen ikke alltid dekker deg dersom ulykken skulle være ute i ferien? Med Goudas supplementspakke til reiseforsikringen får du erstatning fra første krone hvis noe skulle skje på reisen – helt uten egenandel.

Avbestillings- og endringsbeskyttelse

Vings avbestillings- og endringsbeskyttelse

Med Vings avbestillings- og endringsbeskyttelse får du mulighet til å endre charterreisen din hvis du skulle komme til å endre planene dine.

Dette er inkludert:

  • Åpent kjøp i 90 dager når reisen bestilles mer enn 180 dager før avreise
  • Du kan endre reisen din uten kostnad fram til 30 dager før avreise
  • Gratis endring av navn
  • Avbestilling ved sykdom og oppsigelse
  • Bli boende-garanti

Avbestillingsforsikring

For reiser med rutefly

Avbestillingsforsikring for reiser med rutefly

Avbestillingsforsikring

Med Goudas avbestillingsforsikring for reiser med rutefly kan du få pengene tilbake dersom noe uforutsett forhindrer deg i å reise. Pris for avbestillingsforsikring er 6 % av reisens pris, og det er ingen egenandel. Prisen er den samme for voksne og barn.

Kontakt oss for å bestille avbestillingsforsikringen.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.