Mallorca med barn

Barnevennlige reisemål på Mallorca

Mallorcas fantastiske natur, langgrunne strender og asurblå vann har gjort øya til en feriefavoritt for barnefamilier. Hotellene holder ofte høy klasse, og mange har fine bassengområder for store og små. Det er badeland for barn og fine golfbaner og shopping for voksne – perfekt for en familieferie! De beste attraksjonene for barna er det store badelandet Aquapark i Magaluf, Hidorpark i Alcudia med øyas høyeste vannsklie og Palma Aquarium i Palma.

Reise med barn

Alcudia

Alcudia

Et eldre charterferiested med en stor og langgrunn sandstrand og en bilfri strandpromenade. Her ligger også et av øyas aller beste familiehotell, Sunwing Alcudia Beach. Her finnes alt en barnefamilie kan ønske seg i ferien.

Cala d´Or

Cala d’Or

Et eksklusivt sted med flere av Mallorcas vakreste småstrender inne i vikene. Passer best for familier med litt større barn, siden det er litt strevsomt å ta seg ned til strendene med barnevogn.

Cala Millor

Cala Millor

Den stranden på østkysten som har mest folk. Fin langgrunn strand med firnkornet sand. Vannet er klart og fint, men når det blåser kan vannet bli litt grumset.

Playa de Palma

Playa de Palma

Populært badereisemål i nærheten av hovedstaden Palma. Med Ving bor du perfekt rett ved den store sandstranden.

Finn en reise med barn til Mallorca

Du kan sortere på for eksempel familiehotell, barnebasseng, strandbeliggenhet og fasiliteter på rommet

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.