Thailand med barn

Barnevennlige reisemål i Thailand

Thailand er perfekt for en familieferie – bra hotell, vakre sandstrender og mange morsomme utflukter for barna. Maten i Thailand pleier ikke å være noe problem for barn. Blant populære retter er fried rice, banana pancake, kyllingspyd, wok etc. Det går selvsagt an å be om mindre sterk mat når man bestiller. Her kan du lese om de mest barnevennlige reisemålene i Thailand.

Reise med barn

Phuket

Phuket

Landets mest populære øy. Blant de mest barnevennlige strendene finner du Kata Beach, Kamala Beach og Bangtao Bay. På de to sistnevnte ligger øyas beste familiehotell – Sunwing Resort & Spa Kamala Beach og Sunwing Resort & Spa Bangtao Beach.

Krabiprovinsen

Krabiprovinsen

Området er kjent for sine ville klippeformasjoner. Her ligger noen av Thailands mest barnevennlige øyer. Ao Nang er et bra utgangspunkt, nær Krabi by og mange fantastiske øyer (Chicken Island, Koh Poda, Koh Ngai og Koh Muk for eksempel). Ta med redningsvest, men ikke barnevogn på øyturer, da den kan være vanskelige å få med på en longtailbåt.

Hua Hin

Hua Hin

Et gammelt turiststed med en flere kilometer lang og langgrunn sandstrand. Et par mil nordover ligger Cha-Am, et mindre og roligere badested.

Koh Lanta

Koh Lanta

Også kalt ”svenskeøya". Hit kommer det mange langtidsferierende, blant annet barnefamilier som tar fødselspermisjonen her. Stranden Klong Dao Beach er mest barnevennlig og langgrunn.

Khao Lak

Khao Lak

Her ligger det en milelang kyststrekning med gyllenbrun sand. Også her er vannet turkis og veldig innbydende. Perfekt for familier som vil ha en rolig ferie.

Finn en reise med barn til Thailand

Du kan sortere på for eksempel familiehotell, barnebasseng, strandbeliggenhet og fasiliteter på rommet

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.