Barnevennlige hotell

Hotell for både barn og voksne

Boforholdene er noe av det viktigste i ferien, spesielt når du reiser med barn. Ving har en mengde familiehotell hvor både store og små trives – du kan lese om den nedenfor. Her har vi også samlet informasjon om hva som er populært blant barnefamilier på hotell, og hvordan du finner den billigste reisen med barn.

Våre egne barnevennlige hotell

Sunwing Family Resorts

Sunwing Family Resorts

Vi har brukt 50 år på å perfeksjonere våre egne familiehotell, og de er det absolutt beste vi kan tilby barnefamilier. Dessuten tilbyr våre Sunwing-hotell Happy Baby-leiligheter, hvor vi har tenkt på det lille ekstra som gjør det enklere å reise med barn.

Ocean Beach Club

Ocean Beach Club

Om dere er på jakt etter hotell med en rolig og avslappet stemning, har dere kommet til rett sted. Våre designhotell er laget spesielt med tanke på familieluksus, og tilbyr store barnevennlige basseng, førsteklasses mat, spa og mye mer. Med andre ord perfekt for en familieferie!

Populært blant barnefamilier

Hotell med All Inclusive

All Inclusive

Hotell med All Inclusive er veldig populært blant barnefamilier på ferie. Det er garantert noe på alle hotell som barna vil like. De kan prøve litt av alt, utforske både lokal og internasjonal mat og finne sin egen favorittrett. Vi tilbyr All Inclusive på mange Sunwing-hotell, hvor barn under 12 år spiser helt gratis.

Hotell med badeland - bestill hos Ving

Hotell med badeland

For deg som elsker å bade! Vi har en mengde hotell med badeland hvor de voksne kan slappe av på solsengene mens barna har det gøy i bassenget – eller omvendt!

Store leiligheter

Store leiligheter

Bestill et rom eller leilighet hvor hele familien får plass! Ving har flere hotell som tilbyr rom og leiligheter med plass til 5–8 personer. Da slipper dere å bestille flere rom, og får plass til store og små, og kan tilbringe enda mer av ferien sammen.