Kypros med barn

Barnevennlige reisemål på Kypros

Kypros er et av våre mest solsikre reisemål med mange vakre strender og mange aktiviteter som passer for barn. Ta for eksempel Ayia Napa Waterpark, et stort badeland med attraksjoner for både voksne og barn, samt Aphrodite Waterpark som er et stort badeland i Pafos. På Kypros ligger det flere koselige små byer og havnebyer som er verdt er besøk. Det perfekte familiestedet finner dere på vårt Sunwing Sandy Bay Beach eller på vårt Ocean Beach Club i Ayia Napa.

Reise med barn

Ayia Napa

Barnevennlig i Ayia Napa

Sunwing Sandy Bay Beach er uten tvil det mest populære bostedet for barnefamilier. Her finner dere alt som skal til for en vellykket ferie: Morsomme basseng, Fitness & Spa, komfortable leiligheter, barneklubb og aktiviteter.

Protaras / Fig Tree Bay

Barnevennlig i Protaras / Fig Tree Bay

Fig Tree Bay, eller Protaras, er et roligere sted med fine strender, bra hotell og krystallklart vann. Her finner du Family Garden Rising Star Beach, som passer perfekt for barnefamilier.

Finn en reise med barn til Kypros

Du kan sortere på for eksempel familiehotell, barnebasseng, strandbeliggenhet og fasiliteter på rommet

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.