Tyrkia

Tyrkia med barn

Barnevennlige reisemål i Tyrkia

Kort flytid og en behagelig varm vår, sommer og høst gjør Tyrkia til en favoritt blant mange barnefamilier. Alanya og Side er to av de mest populære reisemålene blant barnefamilier. Barn pleier å like tyrkisk mat som köfte (kjøttboller), moussaka, kebab og cigarra börek (velsmakende paideigruller med fetaost), og de fleste restauranter har barnemenyer med vestlig mat. Mange hotell har herlige bassengområder, og de fleste turiststedene har badeland med vannsklier.

Reise med barn

Alanya

Barnevennlig i Alanya

Den østre stranden er den mest barnevennlige. I basarområdet er gatene stengt for all biltrafikk. Vårt Family Garden-hotell Green Garden Resort & Spa tilbyr en mengde aktiviteter og underholdning for alle aldersgrupper – perfekt for barnefamilier.

Side

Barnevennlig i Side

Her finner du milelange sandstrender, og den vestre stranden er langgrunn. Biltrafikken stenges av om sommeren, slik at dere kan spasere rundt i denne herlige byen. Her bor dere best på vårt eget Sunwing Side Beach, som har mottatt "Stora Barnsemesterpriset 2018" for beste familiehotell i Tyrkia.

Finn en reise med barn til Tyrkia

Du kan sortere på for eksempel familiehotell, barnebasseng, strandbeliggenhet og fasiliteter på rommet

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.