Tyrkia

Tyrkia med barn

Barnevennlige reisemål i Tyrkia

Kort flytid og en behagelig varm vår, sommer og høst gjør Tyrkia til en favoritt blant mange barnefamilier. Alanya og Side er to av de mest populære reisemålene blant barnefamilier. Barn pleier å like tyrkisk mat som köfte (kjøttboller), moussaka, kebab og cigarra börek (velsmakende paideigruller med fetaost), og de fleste restauranter har barnemenyer med vestlig mat. Mange hotell har herlige bassengområder, og de fleste turiststedene har badeland med vannsklier.

Reise med barn

Alanya

Barnevennlig i Alanya

Den østre stranden er den mest barnevennlige. I basarområdet er gatene stengt for all biltrafikk. Vårt Family Garden-hotell Green Garden Resort & Spa tilbyr en mengde aktiviteter og underholdning for alle aldersgrupper – perfekt for barnefamilier.

Side

Barnevennlig i Side

Her finner du milelange sandstrender, og den vestre stranden er langgrunn. Biltrafikken stenges av om sommeren, slik at dere kan spasere rundt i denne herlige byen. Her bor dere best på vårt eget Sunwing Side Beach, som har mottatt "Stora Barnsemesterpriset 2018" for beste familiehotell i Tyrkia.

Finn en reise med barn til Tyrkia

Du kan sortere på for eksempel familiehotell, barnebasseng, strandbeliggenhet og fasiliteter på rommet

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell