Golf på Madeira

Madeira er som en frodig og blomstrende hage med kupert terreng og storslagen utsikt. Slik er også de to golfbanene du kan spille på her.

Banene passer for alle typer spillere, men krever at du har god kondisjon på grunn av det kuperte terrenget. Du kan lett kombinere ferien her med et par golfrunder, eller kanskje rett og slett planlegge en eller flere golfturer hit.
 
Mer informasjon Med Ving bor du inne i den sjarmerende og livlige hovedstaden, Funchal, der du har kort vei til både shopping, resturanter, barer og et hyggelig uteliv.Mindre informasjon

ANBEFALTE GOLFBANER PÅ MADEIRA

Naturskjønne golfbaner perfekt for et par runder eller en golfreise til Madeira.

Kart over golfbaner på Madeira
Spill golf på Madeira

Palheiro Golf

Palheiro Golf ligger litt øst for Funchal, med den botaniske hagen Quinta do Palheiro som nærmeste nabo. Banen byr på en fantastisk utsikt over bukten og byen.
 
Mer informasjon Denne 18-hullsbanen på 5.847 meter fra hvit tee, par 71, ble bygget i 1993 av Cabell Robinson (mannen bak La Cala på Costa del Sol, Spania, og spesialist på å tegne baner i kupert terreng). Her har han slått seg virkelig løs og formet banen i denne parken av orkidéer, amaryllis, papegøyeblomster og meterhøye bouganvilla. Mer enn 30.000 eksotiske trær pryder banen, som på sin side har smale fairways og raske greener.Mindre informasjon
 
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

Golfreiser til Madeira

Santo de Serra

Ca. 40 minutter med bil fra hovedstaden Funchal, og på 670 meters høyde over havet ligger dette spektakulære 27-hullsanlegget med 3 ulike nihulls-sløyfer; Machico, Desertas og Serras.
 
Mer informasjon Anlegget er tegnet av den amerikanske banearkitekten Robert Trent Jones Jr. Santo da Serra er kjent for det fjerde hullet, et utfordrende par 3-hull, 181 meter fra gul tee, med en dyp kløft mellom tee og green. At man ikke skal slå for kort sier seg selv, men slå heller ikke for langt. Bak greenen ligger en smal bunker som ballfanger, og bak den er det kun en ravine. Baneanlegget er hyppig besøkt av Europatouren.Mindre informasjon
 
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og estilling av tider.

GOLFBAG PÅ FLYET

Golfbag
Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.
 
Golftralle
På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.