Se hotell (9)

Reiser til Praia da Rocha

Når du bestiller en reise til Praia da Rocha får du en av Europas vakreste strender på kjøpet.
Praia da Rocha er ingen stor by, og stedets domineres av den fantastiske stranden. Det er likevel ikke vanskelig å fylle en ferieuke eller to med fotturer langs kysten, båtturer, oppdagelsesferder inn i landet med leiebil og spennende reiser i det portugisiske matuniverset.

Praia da Rocha – klippestranden

Praia da Rocha betyr "klippestranden", og det er akkurat det som kjennetegner reisemålet. Langs hele den to kilometer lange stranden, helt ned til Santa Catarina-fortet i den østlige enden, kantes stranden av vakre klipper og grotter i ulike formasjoner, med en livlig strandpromenade langs kanten. Man forstår hvorfor det ryktes at stranden er den mest fotograferte i hele Europa. Like ved Praia da Rocha munner Rio Arade ut i en elegant marina, og et lite stykke oppover elven ligger byen Portimao, med flere utesteder og restauranter.

Vings reiser til Praia da Rocha

Når du bestiller en reise med Ving til Praia da Rocha kan du skreddersy oppholdet slik det passer deg best: Hotell nær stranden eller leilighet eller hotell inne i sentrum med kort vei til restauranter og uteliv. Med Ving reiser du med rutefly og bestemmer selv både avreisedag og hvor lenge du ønsker å bli.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell ved stranden
  • Leilighetshotell
  • Fine sandstrender

Våre gjesters vurdering Praia da Rocha

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Praia da Rocha