Se hotell (6)

Reiser til Praia da Rocha

Når du bestiller en reise til Praia da Rocha får du en av Europas vakreste strender på kjøpet.
Praia da Rocha er ingen stor by, og stedets domineres av den fantastiske stranden. Det er likevel ikke vanskelig å fylle en ferieuke eller to med fotturer langs kysten, båtturer, oppdagelsesferder inn i landet med leiebil og spennende reiser i det portugisiske matuniverset.

Praia da Rocha – klippestranden

Praia da Rocha betyr "klippestranden", og det er akkurat det som kjennetegner reisemålet. Langs hele den to kilometer lange stranden, helt ned til Santa Catarina-fortet i den østlige enden, kantes stranden av vakre klipper og grotter i ulike formasjoner, med en livlig strandpromenade langs kanten. Man forstår hvorfor det ryktes at stranden er den mest fotograferte i hele Europa. Like ved Praia da Rocha munner Rio Arade ut i en elegant marina, og et lite stykke oppover elven ligger byen Portimao, med flere utesteder og restauranter.

Vings reiser til Praia da Rocha

Når du bestiller en reise med Ving til Praia da Rocha kan du skreddersy oppholdet slik det passer deg best: Hotell nær stranden eller leilighet eller hotell inne i sentrum med kort vei til restauranter og uteliv. Med Ving reiser du med rutefly og bestemmer selv både avreisedag og hvor lenge du ønsker å bli.
Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Hotell ved stranden
 • Leilighetshotell
 • Fine sandstrender
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Praia da Rocha

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Praia da Rocha har en fantastisk to kilometer lang sandstrand som er kantet av klipper og er oppdelt i flere badeviker omgitt av klippevegger.
Les mer om strender i Algarve.
Mat, drikke og uteliv
Denne delen av Portugals kyst er en drøm for deg som elsker fisk og skalldyr. Utvalget av restauranter er stort, og de fleste finner du langs hovedgaten Avenida Tomás Cabreira. Mange av restaurantene har hyggelig uteservering. Det ligger flere fine restauranter langs strandpromenaden.
Utelivet i Praia da Rocha er heller beskjedent. I sommermånedene er kveldslivet litt travlere, med uteservering og musikkbarer. I Portimao, ca. tre kilometer fra Praia da Rocha, er det et større utvalg.
Les mer om utelivet i Algarve.
Shopping
De fleste butikkene i Praia da Rocha ligger på hovedgaten og i kjøpesenteret i Portimao.
Les mer om shopping i Algarve.
Sport og trening
I Praia de Rocha kan du kombinere badeferien med et par dager på golfbanen. Det ligger flere populære golfbaner i nærheten av Praia de Rocha. Det er også fint å gå fotturer i området.
Aktiviteter og severdigheter
Bli med på båtturer og utflukter inn i landet med leiebil.
Stranden som ligger omgitt av vakre klipper og grotter i alle mulige formasjoner er en severdighet i seg selv. Du bør også få med deg Sankta Katarina-festningen eller fortet Castelo de São João do Arade. I Praia da Rocha ligger museet Museu de Portimão i en gammel hermetikkfabrikk som forteller historien om områdets sardinfiske.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Algarvekysten på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
I Praia da Rocha-området og Portimao kan du kjøre lokalbuss og taxi.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

I landet du skal besøke finnes det nasjonale lover, og det kan også finnes lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser på reisen, anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og lese UDs informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Elektrisitet

220 volt.

Språk

Portugisisk

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Praia da Rocha med rutefly hele året, og du velger selv hvor lenge du vil være borte.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen utenfor Faro til Praia da Rocha er ca. 1 time (ca. 75 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
15°9°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • februar
16°10°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • mars
18°11°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
20°13°
9
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
22°14°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
25°18°
12
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
28°20°
12
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
28°20°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • september
26°19°
9
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • oktober
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • november
19°13°
6
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
16°10°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager

Finn reise til Praia da Rocha
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.