Se hotell (43)

Reiser til Albufeira

Albufeira lokker med både uteliv og avslapning. Med Ving kan du reise hit hele året.
Albufeira er en vakker by med smale gater, hvitkalkede hus og en havn med fargeglade båter. Når du utforsker stedets hyggelige restauranter vil du fort finne ut at det er lett å la seg friste av det rike og rimelige utvalget av fisk og skalldyr. Albufeira har et uteområde med barer, musikkpuber og diskotek.

Oppdag Algarvekysten

Det er lett å reise rundt på egen hånd i Algarve, for det går både buss og tog, men det beste er selvsagt å leie bil. Mange velger å ha leiebil et par dager for å utforske nærområdet, for så å nyte stranden og Albufeira resten av tiden. Hvorfor ikke besøke Europas sydvestligste punkt; Cape St. Vincent, nasjonalparken Rio Formosa, eller kanskje ta en langtur til den spanske byen Sevilla?

Soling og badeliv i Albufeira

Algarvekysten er kjent for sine fantastiske strender, og Albufeira er intet unntak. Sandstrendene ligger vakkert til innrammet av klipper, og de mest kjente er Praia do Pescadores og Praia de Albufeira. Her er det god plass til alle som vil avkjøle seg i Atlanterhavet.

Golf i Albufeira

Albufeira ligger i «golfdistriktet» på Algarvekysten i Sør-Portugal, og med egen bil har du mange baner innen rekkevidde. Sesongen begynner vanligvis i januar og slutter ikke før i oktober, så du har gode sjanser til å forlenge sesongen din i begge ender.
Med Ving kan du fly til Algarve året rundt, og du bestemmer selv hvilken dag du skal reise og hvor lenge du vil være borte.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell i alle prisklasser
  • Fine strender
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Albufeira

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Albufeira
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.