Se hotell (39)

Reiser til Albufeira

Albufeira lokker med både uteliv og avslapning. Med Ving kan du reise hit hele året.
Albufeira er en vakker by med smale gater, hvitkalkede hus og en havn med fargeglade båter. Når du utforsker stedets hyggelige restauranter vil du fort finne ut at det er lett å la seg friste av det rike og rimelige utvalget av fisk og skalldyr. Albufeira har et uteområde med barer, musikkpuber og diskotek.

Oppdag Algarvekysten

Det er lett å reise rundt på egen hånd i Algarve, for det går både buss og tog, men det beste er selvsagt å leie bil. Mange velger å ha leiebil et par dager for å utforske nærområdet, for så å nyte stranden og Albufeira resten av tiden. Hvorfor ikke besøke Europas sydvestligste punkt; Cape St. Vincent, nasjonalparken Rio Formosa, eller kanskje ta en langtur til den spanske byen Sevilla?

Soling og badeliv i Albufeira

Algarvekysten er kjent for sine fantastiske strender, og Albufeira er intet unntak. Sandstrendene ligger vakkert til innrammet av klipper, og de mest kjente er Praia do Pescadores og Praia de Albufeira. Her er det god plass til alle som vil avkjøle seg i Atlanterhavet.

Golf i Albufeira

Albufeira ligger i «golfdistriktet» på Algarvekysten i Sør-Portugal, og med egen bil har du mange baner innen rekkevidde. Sesongen begynner vanligvis i januar og slutter ikke før i oktober, så du har gode sjanser til å forlenge sesongen din i begge ender.
Med Ving kan du fly til Algarve året rundt, og du bestemmer selv hvilken dag du skal reise og hvor lenge du vil være borte.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell i alle prisklasser
  • Fine strender
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv

Våre gjesters vurdering Albufeira

Finn reise til Albufeira