Se hotell (32)

Reiser til Albufeira

Albufeira lokker med både uteliv og avslapning. Med Ving kan du reise hit hele året.
Albufeira er en vakker by med smale gater, hvitkalkede hus og en havn med fargeglade båter. Når du utforsker stedets hyggelige restauranter vil du fort finne ut at det er lett å la seg friste av det rike og rimelige utvalget av fisk og skalldyr. Albufeira har et uteområde med barer, musikkpuber og diskotek.

Oppdag Algarvekysten

Det er lett å reise rundt på egen hånd i Algarve, for det går både buss og tog, men det beste er selvsagt å leie bil. Mange velger å ha leiebil et par dager for å utforske nærområdet, for så å nyte stranden og Albufeira resten av tiden. Hvorfor ikke besøke Europas sydvestligste punkt; Cape St. Vincent, nasjonalparken Rio Formosa, eller kanskje ta en langtur til den spanske byen Sevilla?

Soling og badeliv i Albufeira

Algarvekysten er kjent for sine fantastiske strender, og Albufeira er intet unntak. Sandstrendene ligger vakkert til innrammet av klipper, og de mest kjente er Praia do Pescadores og Praia de Albufeira. Her er det god plass til alle som vil avkjøle seg i Atlanterhavet.

Golf i Albufeira

Albufeira ligger i «golfdistriktet» på Algarvekysten i Sør-Portugal, og med egen bil har du mange baner innen rekkevidde. Sesongen begynner vanligvis i januar og slutter ikke før i oktober, så du har gode sjanser til å forlenge sesongen din i begge ender.
Med Ving kan du fly til Algarve året rundt, og du bestemmer selv hvilken dag du skal reise og hvor lenge du vil være borte.
Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Hotell i alle prisklasser
 • Fine strender
 • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Albufeira

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Albufeira har to hovedstrender, Praia dos Pescadores og Praia de Albufeira. I tillegg til disse ligger det mange andre strender langs kysten.
Les mer om strender i Algarve.
Mat, drikke og uteliv
Det er mange bra restauranter og mye god mat i Albufeira – spesielt rundt hovedtorget og i de gamle delene av byen. Det ligger også mange restauranter i nærheten av strendene. Om du er ute etter litt mer liv og røre kan du spise på en av restaurantene eller pubene på "The Strip" (Avenida sá Carneiro).
Albufeira har et livlig uteliv med mange barer og nattklubber, spesielt langs bargaten "The Strip".
Les mer om utelivet i Algarve.
Shopping
Butikkutvalget i Albufeira består av mindre butikker og et større kjøpesenter med kino og bowlinghall.
Les mer om shopping i Algarve.
Sport og trening
Albufeira ligger i "golfdistriktet" på Algarvekysten i Sør-Portugal, og med egen leiebil har du flere enn seks golfbaner på nært hold. Sesongen begynner vanligvis i januar og slutter ikke før i oktober. Så du kan forlenge sesongen så mye du vil! Med Ving kan du fly til Algarve hele året, og du bestemmer selv hvilken dag du skal reise og hvor lenge du vil være borte.
Aktiviteter og severdigheter
Rett utenfor Albufeira ligger det store badelandet Aquashow Park – Water Park. I sentrum av Albufeira kan du kjøre minitog og go-cart og spille bowling.
Besøk Europas sydvestligste punkt, Cabo de Sao Vicente, nasjonalparken Rio Formosa eller dra på heldagsutflukt til den spanske byen Sevilla. Gamlebyen i Albufeira er med sine hvite hus og trange smug et hyggelig bekjentskap.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Algarvekysten på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Du kommer deg rundt i Albufeira ved hjelp av lokalbuss og taxi. Det går tog og buss til andre steder på Algarvekysten.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

I landet du skal besøke finnes det nasjonale lover, og det kan også finnes lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser på reisen, anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og lese UDs informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Elektrisitet

220 volt.

Språk

Portugisisk

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Albufeira med rutefly året rundt, og du velger selv hvor lenge du vil være borte.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen utenfor Faro til Albufeira er ca. 45 minutter (ca. 35 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
15°9°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • februar
16°10°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • mars
18°11°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
20°13°
9
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
22°14°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
25°18°
12
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
28°20°
12
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
28°20°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • september
26°19°
9
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • oktober
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • november
19°13°
6
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
16°10°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager

Finn reise til Albufeira
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.