Se hotell (32)

Reiser til Albufeira

Albufeira lokker med både uteliv og avslapning. Med Ving kan du reise hit hele året.

Albufeira er en vakker by med smale gater, hvitkalkede hus og en havn med fargeglade båter. Når du utforsker stedets hyggelige restauranter vil du fort finne ut at det er lett å la seg friste av det rike og rimelige utvalget av fisk og skalldyr. Albufeira har et uteområde med barer, musikkpuber og diskotek.

Oppdag Algarvekysten

Det er lett å reise rundt på egen hånd i Algarve, for det går både buss og tog, men det beste er selvsagt å leie bil. Mange velger å ha leiebil et par dager for å utforske nærområdet, for så å nyte stranden og Albufeira resten av tiden. Hvorfor ikke besøke Europas sydvestligste punkt; Cape St. Vincent, nasjonalparken Rio Formosa, eller kanskje ta en langtur til den spanske byen Sevilla?

Soling og badeliv i Albufeira

Algarvekysten er kjent for sine fantastiske strender, og Albufeira er intet unntak. Sandstrendene ligger vakkert til innrammet av klipper, og de mest kjente er Praia do Pescadores og Praia de Albufeira. Her er det god plass til alle som vil avkjøle seg i Atlanterhavet.

Golf i Albufeira

Albufeira ligger i «golfdistriktet» på Algarvekysten i Sør-Portugal, og med egen bil har du mange baner innen rekkevidde. Sesongen begynner vanligvis i januar og slutter ikke før i oktober, så du har gode sjanser til å forlenge sesongen din i begge ender.
Med Ving kan du fly til Algarve året rundt, og du bestemmer selv hvilken dag du skal reise og hvor lenge du vil være borte.

Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Hotell i alle prisklasser
 • Fine strender
 • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Albufeira

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
15°9°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • februar
16°10°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • mars
18°11°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
20°13°
9
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
22°14°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
25°18°
12
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
28°20°
12
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
28°20°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • september
26°19°
9
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • oktober
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • november
19°13°
6
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
16°10°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
Strender
Albufeira har to hovedstrender, Praia dos Pescadores og Praia de Albufeira. I tillegg til disse ligger det mange andre strender langs kysten.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer og 10 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Albufeira med rutefly året rundt, og du velger selv hvor lenge du vil være borte.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra flyplassen utenfor Faro til Albufeira er ca. 45 minutter (ca. 35 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Det er mange bra restauranter og mye god mat i Albufeira – spesielt rundt hovedtorget og i de gamle delene av byen. Det ligger også mange restauranter i nærheten av strendene. Om du er ute etter litt mer liv og røre kan du spise på en av restaurantene eller pubene på "The Strip" (Avenida sá Carneiro).
Albufeira har et livlig uteliv, med mange barer og nattklubber, spesielt langs bargaten "The Strip".
Shopping
Butikkutvalget i Albufeira består av mindre butikker og et større kjøpesenter med kino og bowlinghall.
Hvordan du tar deg rundt
Du kommer deg rundt i Albufeira ved hjelp av lokalbuss og taxi. Det går tog og buss til andre steder på Algarvekysten.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Portugal. For mer informasjon ta kontakt med Portugals ambassade på tlf. 23 33 28 50. https://www.oslo.embaixadaportugal.mne.pt/en/

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Portugal.

Lover og lokale skikker

I landet du skal besøke finnes det nasjonale lover, og det kan også finnes lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser på reisen, anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og lese UDs informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 volt.

Språk

Portugisisk

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reisen din til Albufeira