Se hotell (14)

Reiser til Estoril/Cascais

To herlige badesteder med forskjellig karakter. Estoril med sitt rike uteliv og fiskerlandsbyen Cascais med sin sjarm og rolige atmosfære.
Den portugisiske rivieraen har fine strender og en spennende blanding av overdådig jetsetliv og bedagelig portugisisk hverdagsliv. Vings badebyer, Estoril og Cascais, ligger ca. 25 minutters togreise fra Lisboa. Helt perfekt for deg som vil kombinere sol og bad med storbyens mangfold.

Spill, god mat og raske biler

Estoril har i mer enn 100 år vært tumleplass for kongelige og rike og berømte fra hele verden. Byen er mest kjent for sitt kasino og hektiske uteliv. Cascais er en litt roligere fiskerlandsby med fargerike båter, et levende forretningsliv og mange restauranter som serverer havets delikatesser. På fiskemarkedet kan du velge og vrake mellom blant annet fersk sverdfisk, tunfisk, hummer og krabbe. I området rundt Estoril og Cascais er det også mange fine golfbaner.

Europas fineste by?

I sentrum av Cascais ligger det tre mindre sandstrender godt skjermet i bukten. Vil du har mer sol og strand bør du leie bil og kjøre langs den portugisiske kysten. Her er det mange fine strender å velge mellom, f.eks. Praia do Guincho, som er kitesurfernes og surferners favoritt. Et annet populært utfluktsmål er Sintra, den romantiske byen oppe i åsene, som poeten Lord Byron har beskrevet som Europas kanskje vakreste.

Lisboa – en herlig blanding av gammelt og nytt

Den korte veien til Lisboa gjør badestedene enda mer attraktive, og hovedstaden er virkelig et sted for byromantikere. Her er fortiden mer levende enn i de fleste andre europeiske storbyer. I de tradisjonelle forretningskvartalene mellom åsene er det fortsatt forretningsdrift, selv om det i dag er mer banker og motebutikker enn håndverkere og hattekunstnere (men begge deler finnes fremdeles). Går du inn i riktig gate råder det en gammeldags og skjør stemning av det litt finere livet for herrer - med stilige gamle kafeer og barer, frisørsalonger og skopussere.

Våre gjesters vurdering Estoril/Cascais

Finn reise til Estoril/Cascais

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.