Se hotell (14)

Reiser til Estoril/Cascais

To herlige badesteder med forskjellig karakter. Estoril med sitt rike uteliv og fiskerlandsbyen Cascais med sin sjarm og rolige atmosfære.
Den portugisiske rivieraen har fine strender og en spennende blanding av overdådig jetsetliv og bedagelig portugisisk hverdagsliv. Vings badebyer, Estoril og Cascais, ligger ca. 25 minutters togreise fra Lisboa. Helt perfekt for deg som vil kombinere sol og bad med storbyens mangfold.

Spill, god mat og raske biler

Estoril har i mer enn 100 år vært tumleplass for kongelige og rike og berømte fra hele verden. Byen er mest kjent for sitt kasino og hektiske uteliv. Cascais er en litt roligere fiskerlandsby med fargerike båter, et levende forretningsliv og mange restauranter som serverer havets delikatesser. På fiskemarkedet kan du velge og vrake mellom blant annet fersk sverdfisk, tunfisk, hummer og krabbe. I området rundt Estoril og Cascais er det også mange fine golfbaner.

Europas fineste by?

I sentrum av Cascais ligger det tre mindre sandstrender godt skjermet i bukten. Vil du har mer sol og strand bør du leie bil og kjøre langs den portugisiske kysten. Her er det mange fine strender å velge mellom, f.eks. Praia do Guincho, som er kitesurfernes og surferners favoritt. Et annet populært utfluktsmål er Sintra, den romantiske byen oppe i åsene, som poeten Lord Byron har beskrevet som Europas kanskje vakreste.

Lisboa – en herlig blanding av gammelt og nytt

Den korte veien til Lisboa gjør badestedene enda mer attraktive, og hovedstaden er virkelig et sted for byromantikere. Her er fortiden mer levende enn i de fleste andre europeiske storbyer. I de tradisjonelle forretningskvartalene mellom åsene er det fortsatt forretningsdrift, selv om det i dag er mer banker og motebutikker enn håndverkere og hattekunstnere (men begge deler finnes fremdeles). Går du inn i riktig gate råder det en gammeldags og skjør stemning av det litt finere livet for herrer - med stilige gamle kafeer og barer, frisørsalonger og skopussere.

Våre gjesters vurdering Estoril/Cascais

Finn reise til Estoril/Cascais