Se hotell (5)

Reiser til Tavira

Tavira, som iblant kalles for Algarves Venezia, er en pittoresk by med brosteinsgater, vakker arkitektur, gamle kirker og små broer.
Gjennom Tavira renner elven Gilão, som deler byen i to, og rett utenfor kysten finner du paradisøyene Ilha de Tavira og Ilha de Cabanas, som i hovedsak beståtion/area
Läs mer om hur du tar dig runt i Algarve.r av vakre sandstrender. Hele området er en del av naturreservatet Ria Formosa, som tilbyr en ferie fylt med vakker natur, avslapning og kulturelle opplevelser.

Mat, drikke og underholdning

Selv om Tavira er en liten og pittoresk by, har den et bra og variert utvalg av restauranter og barer. Du finner enkelt små og koselige lokale spisesteder, men også mer eksklusive gourmetrestauranter, avslappede barer, karaokeklubber og et par dansegulv.

Se og gjøre i Tavira

Tavira passer for deg som ønsker en aktiv ferie i vakre omgivelser. Her kan du nyte historiske severdigheter inne i den gamle bykjernen og oppleve naturen i nasjonalparken. Lei en kajakk og utforsk vannveiene i naturparken, padle SUP på elven som renner gjennom byen, eller ta båten cirka tjue minutter for å utforske øyenes fantastiske strender.

Golfferie med Ving

I Taviras omgivelser er det flere flotte golfbaner, som for eksempel Quinta da Ria og Quinta de Cima, og golfsesongen langs Algarvekysten er lang. Her kan du vanligvis spille golf fra januar til oktober, og med Ving kan du reise til Tavira året rundt med fleksibel reiselengde, slik at du selv bestemmer hvor lenge du ønsker å være borte. Skal du spille golf i ferien, bor du best på Monte Rei Golf & Country Club.

To land på samme reise

Når du reiser til Tavira, som ligger langt øst på Algarvekysten, har du ikke bare muligheten til å besøke portugisiske byer, men også sjansen til å dra på en utflukt til Spania. Fra Tavira er det bare tre mil til den spanske grensen, og til vakre Sevilla er det sytten mil. Hvis du leier en bil, kan du oppleve den bortglemte andalusiske Huelva-provinsen langs veien, som byr på lange og urørte strender. Gjør du en liten avstikker sørover mellom Huelva og Sevilla, finner du også Doñana nasjonalpark og naturreservat.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Kilometerlange strender
  • Golfhotell
  • Bra restauranter
  • Hotell for voksne
  • Hotell med All Inclusive

Våre gjesters vurdering Tavira

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Tavira