Se hotell (15)

Reiser til Estoril/Cascais

To herlige badesteder med forskjellig karakter. Estoril med sitt rike uteliv og fiskerlandsbyen Cascais med sin sjarm og rolige atmosfære.

Den portugisiske rivieraen har fine strender og en spennende blanding av overdådig jetsetliv og bedagelig portugisisk hverdagsliv. Vings badebyer, Estoril og Cascais, ligger ca. 25 minutters togreise fra Lisboa. Helt perfekt for deg som vil kombinere sol og bad med storbyens mangfold.

Spill, god mat og raske biler

Estoril har i mer enn 100 år vært tumleplass for kongelige og rike og berømte fra hele verden. Badebyen er mest kjent for sitt kasino og hektiske uteliv. Cascais er en litt roligere fiskerlandsby med fargerike båter, et levende forretningsliv og mange restauranter som serverer havets delikatesser. På fiskemarkedet kan du blant annet velge og vrake mellom fersk sverdfisk, tunfisk, hummer og krabbe. I området rundt Estoril og Cascais er det også mange fine golfbaner.

Europas fineste by?

I sentrum av Cascais ligger det tre mindre sandstrender godt skjermet i bukten. Men vil du har mer sol og strand bør du leie bil og kjøre langs den portugisiske kysten. Her er det mange fine strender å velge mellom, f.eks. Praia do Guincho, som blant annet er windsurfernes favoritt. Et annet populært utfluktsmål er Sintra, den vakre byen oppe i fjellene som poeten Lord Byron har beskrevet som en av Europas nydeligste.

Lisboa - en herlig blanding av gammelt og nytt

Nærheten til Lisboa gjør badestedene enda mer attraktive, og hovedstaden er virkelig et sted for byromantikere. Her er fortiden mer levende enn i de fleste andre europeiske storbyer. I de tradisjonelle forretningskvartalene mellom åsene er det fortsatt forretningsdrift, selv om det i dag er mer banker og motebutikker enn håndverkere og hattekunstnere (men begge deler finnes fremdeles). Går du inn i riktig gate råder det en gammeldags og skjør stemning av det litt finere livet for herrer - med stilige gamle kafeer og barer, frisørsalonger og skopussere.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Estoril/Cascais

Sport & aktiviteter
5,0
Strender
4,0
Underholdning
4,0
Vær
 • januar
14°8°
5
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • februar
15°8°
6
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • mars
17°10°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • april
20°12°
8
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mai
21°13°
9
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
25°15°
11
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
27°17°
12
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
28°17°
11
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • september
26°17°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
22°14°
7
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • november
17°11°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • desember
15°9°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Cascais med rutefly året rundt. Flyet lander på flyplassen i Lisboa.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra flyplassen utenfor Lisboa til Estoril er ca. 30 minutter (ca. 30 km). Til Cascais tar det omtrent 35 minutter (ca. 35 km). Tidene kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Portugal. For mer informasjon ta kontakt med Portugals ambassade på tlf. 23 33 28 50. https://www.oslo.embaixadaportugal.mne.pt/en/

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Portugal.

Lover og lokale skikker

I landet du skal besøke finnes det nasjonale lover, og det kan også finnes lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser på reisen, anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og lese UDs informasjon om utenlandsreiser.

Skatter og avgifter på hotellet

I både Estoril og Cascais må man betale en turistskatt på 1 euro pr. person pr. natt, uansett hotellkategori. Skatten betales direkte til hotellet. Maksgrensen er 7 euro pr. person, uansett antall overnattinger. Barn under 12 år betaler ikke skatt.

Valuta og betaling

Euro (EUR).

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 volt.

Språk

Portugisisk

Øvrig informasjon

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, priser etc.
Finn reisen din til Estoril/Cascais