• barnevennlig

Sunwing Sandy Bay Beach

 • Rom med direkte utgang til basseng
 • Ligger nær stranden
 • Barn under 12 år spiser gratis
fra17 490,—
Se tilgjengelige rom
skip links

Gjestenes favoritthotell

Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solrike Kypros. Hotellet ligger nær stranden og har et godt utstyrt treningsstudio, spa, treningslokale med SATS-timer samt et 25-meters basseng - perfekt for deg som liker å trene.

NYHET! Velkommen til et enda bedre Sunwing Sandy Bay Beach! Før sommeren 2024 får alle leilighetene en totalrenovering med nye bad, kjøkken, gulv, senger, sofaer, tekstiler og utemøbler. Vi vil også kunne tilby enda flere av våre svært populære leiligheter med direkte utgang til delt, privat basseng. I tillegg får Bar, resepsjon, lounge og Mini Market en grundig oppfriskning.

Hotellfakta

 • Basseng
  4 stk.
 • Barnebasseng
  2 stk.
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Heis
  Nei
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  50-200 m
 • Vannsklie
  Ja
Illustrasjonsbilde som kan bli endret
Velkommen til nyrenoverte Sunwing Sandy Bay Beach!
Eksempel på renovert leilighet
Sunwing
Sunwing Family Resorts er våre aller beste familiehotell. Bassengene er barnevennlige og leilighetene er romslige. Lollo & Bernie er tilstede og sørger for at barna koser seg mens de voksne kan trene eller gå på spa.
 • Rom med direkte utgang til basseng
 • Ligger nær stranden
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines

Om hotellet

NYHET! Velkommen til et enda bedre Sunwing Sandy Bay Beach! Før sommeren 2024 får samtlige leiligheter en totalrenovering med nye bad, kjøkken, gulv, senger
, sofaer, tekstiler og utemøbler. Vi vil også kunne tilby enda flere av våre superpopulære leiligheter med direkte utgang til privat basseng. I tillegg får Bar, resepsjon og lounge samt
Mini Market en skikkelig oppfriskning.
Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom seks basseng, hvorav tre av dem er barnebasseng. Foretrekker du å bade i sjøen er det ikke mer enn 100 meter til den barnevennlige stranden – som også er perfekt for snorkling.
De lave bygningene på Sunwing Sandy Bay Beach gir deg følelsen av å bo i en fredelig, gresk landsby, og hotellet har mange leilighetsalternativer. Vil du unne deg det aller beste, bestiller du en suite med direkte utgang til privat, delt basseng – hvor en forfriskende dukkert aldri er langt unna.
I restaurant Andrea's Kitchen serveres både middelhavsmat og internasjonale retter. Om kvelden kan du slappe av med en drink i Bar og samtidig nyte våre proffe sceneshow.
I vårt Fitness & Spa kan du velge mellom mange ulike treningstimer og skjønnhetsbehandlinger, og som på våre øvrige Sunwing Resorts tilbyr vi alltid en mengde morsomme aktiviteter for barna. Her har du blant annet Lollo & Bernie-klubben og Teen Lounge hvor du kan spille PlayStation og surfe på nettet.
Det fine bassengområdet har noe for alle, med flere basseng for både store og små. Her er det også vannsklier som garantert blir alle barns favoritt i ferien.
Sunwing Sandy Bay ligger i et rolig område like ved havet. Utenfor hotellet er det en del restauranter og noen butikker. Ayia Napas store utvalg av restauranter, shopping og fornøyelser ligger ca. 2,3 kilometer fra hotellet.
Internett
WiFi Internett er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunwing
På hotellets informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunwing, sammen med annen nyttig informasjon.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på våre Sunwing Family Resorts har du tilgang til vår service i Help Desk døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie.
Sunwing i sosiale medier
Du kan følge Sunwing Sandy Bay Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Sandy Bay Beach på Facebook.
Røykfritt hotell
Sunwing Sandy Bay Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.
Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.
Bosted tilpasset bevegelseshemmede
Leiligheter tilpasset bevegelseshemmede kan bestilles. Du finner dem under leilighetskategoriene Small Family og Family.
Ramper på hotellområdet. Sportsbassenget og Fun Pool har trapper med rekkverk. Fun Pool har også rampe uten rekkverk (skrånende bunn).
Sesong
Hotellet har åpent hele året. I sommersesongen er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.
På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.
I vintersesongen så gjelder ikke konseptet vårt med Lollo & Bernie, barne- og sportsaktiviteter, show, samt åpningstider i restaurantene våre. Restauranten har åpent en kveld i uken og baren to kvelder i uken. Mini market har åpent fem til syv dager i uken. Hotellet arrangerer aktiviteter en til tre kvelder i uken. Det kan for eksempel være dans, bingo og med lokale verter. Ingen barneaktiviteter. Sportsaktiviteter arrangeres to ganger i uken, det kan være boule, enkel gymnastikk, kortere eller lengere gåturer. Hotellets spa er stengt i vintersesongen.
Vintersesongen 2024/2025 starter 3. november og slutter 14. april.
Bryllup på Sunwing Family Resorts
Har dere lekt med tanken på å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Sunwing Family Resorts er en perfekt løsning hvor barna også er med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: sandy.bay@sunwing.net
Øvrig
Resort service/Help Desk: 24-timers service. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 på avreisedagen.
Nærmeste minibank ligger ca. 100 m fra hotellet.
Bygget: 1989–1990 Renovert: Lollo & Bernie Suites ble renovert i 2013, resterende leiligheter i 2014 og 2015.
338 leiligheter.
Etasjer: 2
Aircondition: Ja.
Sentralvarme: 1. november til 15. april kl. 16.00–10.00.
Parkering: På hotellets parkering, begrenset antall.
Vaskemaskiner: Mot betaling.
Hotellmanager
Constantinos Victoras
Hotellets offisielle klassifisering er A.

Rom og leiligheter

De lave bygningene på Sunwing Sandy Bay Beach ligger spredt over et område med store grøntarealer og det hele gir herlige assosiasjoner til en rolig, gresk landsby. Passer perfekt for lekelystne barn.

NYHET! Frem mot sommeren 2024 renoveres alle leilighetene på Sunwing Sandy Bay Beach. Samtlige får nye bad, kjøkken, gulv, senger, sofaer, tekstiler og utemøbler. Vi vil også kunne tilby enda flere av våre utrolig populære leiligheter med direkte utgang til basseng. Velkommen til et enda finere Sunwing Sandy Bay Beach!

Her kan du se hvor leilighetene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Når du bestiller Sunwing Joker eller Ving solo/Liten familie lar du oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet i den aktuelle perioden. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program, men først ved ankomst til hotellet får du vite hvilken romtype det blir. Bytte av rom/leilighet i løpet av oppholdet kan forekomme hvis du bestiller Sunwing Joker. Rengjøring og badehåndkle er inkludert.

Small Family

Passer perfekt for en liten familie.

Family

Våre mest populære leiligheter.

Happy Baby

Leiligheter for deg som reiser med helt små barn.

Lollo & Bernie Suite

Suiter med lekent design.

Royal Lounge Suite

Leiligheter med ekstra høy standard og en stor, deilig terrasse eller balkong.

Royal Pool Suite

Hopp rett i bassenget fra terrassen din! Leiligheter med ekstra komfort.

Big Family

Vårt leilighetskonsept for en stor familie eller et reisefølge på mange.

Mat og drikke

Basseng og strand

Trening og aktiviteter

Spa

For barn og ungdom

Underholdning

Beliggenhet og transport