Langtidsferie på Sunwing

På Sunwing Family Resorts gjør vi alt vi kan for at du som langtidsgjest skal føle deg som hjemme under oppholdet. Du bor komfortabelt i romslige leiligheter med sentralvarme, ukentlig rengjøring og et kjøkken utstyrt med alt du trenger.

Langtidsferie

Når høstregnet og snøstormen raser som verst hjemme i Norge vil vi at du skal se på Sunwing som ditt andre hjem. Her blir du fort kjent med så vel personalet som de andre gjestene og føler deg både velkommen og inkludert. For at du skal føle deg litt ekstra hjemme tilbyr vi oss å oppbevare bagasjen din, mot en liten kostnad, til du kommer ned neste vinter.

Leilighetsoversikt langtidsferie Alcudia, Mallorca
Leilighetsoversikt langtidsferie Sandy Bay, Kypros

Aktiviteter

Både Sunwing Alcudia Beach og Sunwing Sandy Bay Beach har minigolfbane. Du får informasjon og hjelp til å bestille i Help Desk/Resort Service (på Alcudia, i hovedbygningen Nuevas Palmeras).

Sunwing Sandy Bay Beach har ett oppvarmet basseng i periodene 5.11.2018–31.03.2019 og 4.11.2019–31.3.2020 samt Fun Pool 1.4.–30.4.2019. Resten av bassengene er stengt for vedlikehold i disse periodene. I Alcudia er det et offentlig badehus med oppvarmet innendørsbasseng. Badehuset ligger ca. 500 meter fra Sunwing Alcudia Beach. Bassengene på hotellet er stengt 20.10.2018-1.4.2019. Det er heller ikke mulig å få spabehandlinger i denne perioden, men badstuen og boblebadet holder åpent som vanlig. Treningsstudioet er åpent.

Ingen barneaktiviteter. Sunwing Family Resorts arrangerer minst to aktiviteter fem dager i uken. Disse er gratis, og trenger ikke påmelding. Eksempel på aktiviteter er gymnastikk, boccia, vandringer, kubb, dans, bordtennis og mingolf. Dartpiler, boccia, bordtennisracket og kubbspill kan lånes i Help Desk.

Sunwing Family Resort inviterer til kveldsaktiviteter som dans, bingo og lokale show en til tre gang i uken.

I perioden 5. november 2019–1. mars 2020, unntatt jule- og nyttårsukene, renoveres deler av blokk 5 (leilighet 501–510 og 531–540) på Sunwing Sandy Bay Beach. Renoveringsarbeidet vil pågå mandag–fredag kl. 07.00–17.00 og kan medføre byggestøy for de leilighetene som ligger nærmest.

MER OM LANGTIDSFERIE

Restaurant og bar

Restaurant og bar

Hotellets restaurant holder åpent én kveld i uken. Vil du lage mat og spise hjemme kan du handle matvarer i vår Mini Market & Deli som holder åpent seks til syv dager i uken, minst 4 timer om dagen.

Baren er åpen tre kvelder i uken.

Rengjøring

Rengjøring

Leiligheten rengjøres én gang pr. uke, inkludert skifte av sengetøy. Håndklær byttes to ganger i uken.

Julaften

Julaften

På julaften tilbys et skandinavisk julebord og på nyttårsaften en festmeny. Bestilles og betales på hotellet.

Sentralvarme

Det er sentralvarme i samtlige leiligheter 1.11.–15.4. kl. 16.00–10.00. Er det kjøligere enn 18 grader er varmen på kl. 09.00–18.00. Du kan selv regulere varmen i leiligheten når den er på.

Lege

Det er en lege tilgjengelig på hotellet mandag til fredag (tidspunkter meddeles på hotellet). Legen er ikke på hotellet søndager og helligdager. Legen kan også nås 24 timer i døgnet pr. telefon.

FINN UT MER OM SUNWING FAMILY RESORTS

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

På Sunwing Family Resorts dukker de plutselig opp for å hilse på. Lollo, den nysgjerrige og danseglade sjiraffen og Bernie, en klok og matglad bjørn. Maskotene våre kan du møte hvor som helst på hotellet – ved bassenget, i restauranten, i Mini Land eller eller på Lollo & Bernie's Mini Disco.