Langtidsferie på Sunwing
Sunwing Family Resorts

Langtidsferie på Sunwing

På Sunwing Family Resorts gjør vi alt vi kan for at du som langtidsgjest skal føle deg som hjemme under oppholdet. Du bor komfortabelt i romslige leiligheter med sentralvarme, ukentlig rengjøring og et kjøkken utstyrt med alt du trenger.

I midten av mai kan du lese mer om langtidsferie for vinteren 2021/2022. Da skal hele tilbudet vårt ligge ute for salg.

Langtidsferie

Når høstregnet og snøstormen raser som verst hjemme i Norge vil vi at du skal se på Sunwing som ditt andre hjem. Her blir du fort kjent med så vel personalet som de andre gjestene og føler deg både velkommen og inkludert. For at du skal føle deg litt ekstra hjemme tilbyr vi oss å oppbevare bagasjen din, mot en liten kostnad, til du kommer ned neste vinter.

Leilighetsoversikt langtidsferie Alcudia, Mallorca
Leilighetsoversikt langtidsferie Sandy Bay, Kypros

Aktiviteter

Både Sunwing Alcudia Beach og Sunwing Sandy Bay Beach har minigolfbane. Du får informasjon og hjelp til å bestille i Help Desk/Resort Service (på Alcudia, i hovedbygningen Nuevas Palmeras).

Sunwing Sandy Bay Beach har ett oppvarmet basseng i periodene 4.11.2019–31.3.2020 samt Fun Pool 1.4.–30.4.2020. Resten av bassengene er stengt for vedlikehold i disse periodene. I Alcudia er det et offentlig badehus med oppvarmet innendørsbasseng. Badehuset ligger ca. 500 meter fra Sunwing Alcudia Beach. Bassengene på hotellet er stengt i perioden 16.10.2019-28.3.2020. Det er heller ikke mulig å få spabehandlinger i denne perioden, men badstuen og boblebadet holder åpent som vanlig. Treningsstudioet er åpent.

Ingen barneaktiviteter. Sunwing Family Resorts arrangerer minst to aktiviteter fem dager i uken. Disse er gratis, og trenger ikke påmelding. Eksempel på aktiviteter er gymnastikk, boccia, vandringer, kubb, dans, bordtennis og mingolf. Dartpiler, boccia, bordtennisracket og kubbspill kan lånes i Help Desk.

Sunwing Family Resort inviterer til kveldsaktiviteter som dans, bingo og lokale show en til tre gang i uken.

MER OM LANGTIDSFERIE

Restaurant og bar

Restaurant og bar

Hotellets restaurant holder åpent én kveld i uken. Vil du lage mat og spise hjemme kan du handle matvarer i vår Mini Market & Deli som holder åpent seks til syv dager i uken, minst 4 timer om dagen.

Baren er åpen tre kvelder i uken.

Rengjøring

Leilighetene

Leiligheten rengjøres én gang pr. uke for langtidsgjester, sengetøyskift er inkludert. Håndklær byttes to ganger pr. uke. Daglig påfyll av 1,5 l vann for Royalgjester gjelder ikke for langtidsgjester.

Det er sentralvarme i samtlige leiligheter 1.11.–15.4. kl. 16.00–10.00. Er det kjøligere enn 18 grader er varmen på kl. 09.00–18.00. Du kan selv regulere varmen i leiligheten når den er på.

Julaften

Julaften

På julaften tilbys et skandinavisk julebord og på nyttårsaften en festmeny. Bestilles og betales på hotellet.

Lege

Det er en lege tilgjengelig på hotellet mandag til fredag (tidspunkter meddeles på hotellet). Legen er ikke på hotellet søndager og helligdager. Legen kan også nås 24 timer i døgnet pr. telefon.

FINN UT MER OM SUNWING FAMILY RESORTS

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.