Kitchen Inclusive på Sunwing Family Resorts
Sunwing Family Resorts

Kitchen Inclusive

Med Kitchen Inclusive kan de voksne velge fra den store à la carte-menyen til både lunsj og middag. Barna spiser gratis fra vår populære Lollo & Bernie-buffé/-meny. Og ikke nok med det – vi spanderer både drikke og iskrem.

Kitchen Inclusive serveres alle dager i uken. Du velger selv hvilke fem dager du vil benytte deg av tilbudet. Kitchen Inclusive tilbys Sunwing Sandy Bay Beach, Sunwing Kallithea Beach, Sunwing Alcudia Beach, Sunwing Bangtao Beach og Sunwing Kamala Beach.

Kitchen Inclusive

Dette er inkludert i Kitchen Inclusive:

  • Sunwings store frokostbuffé 7 dager
  • 5 lunsjer og 5 middager. Du velger selv forrett, hovedrett og dessert fra menyen. Et glass drikke til maten og kaffe er inkludert.

Barn (2–11 år) spiser gratis fra frokostbufféen og Lollo & Bernies buffé (lunsj og middag). Drikke og iskrem er inkludert til lunsj og middag. Forhåndsbestilles før avreise. Begrenset antall plasser.

MÅLTIDSPAKKER

Kitchen Inclusive vinteren 2021/2022

Sunwing Bangtao Beach

Pris pr. uke: 2.180,–
Periode: 1.12–30.4

MÅLTIDSPAKKER

Kitchen Inclusive sommeren 2022

Sunwing Alcudia Beach

Pris pr. uke: 2.855,–
Periode: 1.4.–31.10.

Sunwing Kallithea Beach

Pris pr. uke: 2.855,–
Periode: 1.4.–31.10.

Sunwing Kamala Beach

Pris pr. uke: 2.325,–
Periode: 1.5.–31.10.

Sunwing Sandy Bay Beach

Pris pr. uke: 2.855,–
Periode: 1.4.–6.11.

FINN UT MER OM SUNWING FAMILY RESORTS

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.