Kitchen Inclusive på Sunwing Family Resorts
Sunwing

Kitchen Inclusive

Med Kitchen Inclusive kan de voksne velge fra den store à la carte-menyen til både lunsj og middag. Barna spiser gratis fra vår populære Lollo & Bernie-buffé/-meny. Og ikke nok med det – vi spanderer både drikke og iskrem.

Kitchen Inclusive serveres alle dager i uken. Du velger selv hvilke fem dager du vil benytte deg av tilbudet. Kitchen Inclusive tilbys Sunwing Sandy Bay Beach, Sunwing Bangtao Beach og Sunwing Kamala Beach.

Kitchen Inclusive

Dette er inkludert i Kitchen Inclusive:

  • Sunwings store frokostbuffé 7 dager
  • 5 lunsjer og 5 middager. Du velger selv forrett, hovedrett og dessert fra menyen. Et glass drikke til maten og kaffe er inkludert.

Barn (2–11 år) spiser gratis fra frokostbufféen og Lollo & Bernies buffé (lunsj og middag). Drikke og iskrem er inkludert til lunsj og middag. Forhåndsbestilles før avreise. Begrenset antall plasser.

MÅLTIDSPAKKER

Kitchen Inclusive vinteren 2023/2024

Sunwing Kamala Beach

Pris pr. uke: 2 325,–
Periode: 1.11.–31.3.

Sunwing Bangtao Beach

Pris pr. uke: 2 325,–
Periode: 1.11.–31.3.

MÅLTIDSPAKKER

Kitchen Inclusive sommeren 2024

Sunwing Sandy Bay Beach

Pris pr. uke: 3 575,–
Periode: 1.4.–30.11.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.