• barnevennlig

Sunwing Sandy Bay Beach

NYHET! Velkommen til et enda bedre Sunwing Sandy Bay Beach! Før sommeren 2024 får samtlige leiligheter en totalrenovering med nye bad, kjøkken, gulv, senger
, sofaer, tekstiler og utemøbler. Vi vil også kunne tilby enda flere av våre superpopulære leiligheter med direkte utgang til privat basseng. I tillegg får Lime Bar, resepsjon og lounge
samt Mini Market en skikkelig oppfriskning.
Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom seks basseng, hvorav tre av dem er barnebasseng. Foretrekker du å bade i sjøen er det ikke mer enn 100 meter til den barnevennlige stranden – som også er perfekt for snorkling.
De lave bygningene på Sunwing Sandy Bay Beach gir deg følelsen av å bo i en fredelig, gresk landsby, og hotellet har mange leilighetsalternativer. Vil du unne deg det aller beste, bestiller du en suite med direkte utgang til privat, delt basseng – hvor en forfriskende dukkert aldri er langt unna.
I restaurant Andrea's Kitchen serveres både middelhavsmat og internasjonale retter. Om kvelden kan du slappe av med en drink i Lime Bar og samtidig nyte våre proffe sceneshow.
I vårt Fitness & Spa kan du velge mellom mange ulike treningstimer og skjønnhetsbehandlinger, og som på våre øvrige Sunwing Resorts tilbyr vi alltid en mengde morsomme aktiviteter for barna. Her har du blant annet Lollo & Bernie-klubben og Teen Lounge hvor du kan spille PlayStation og surfe på nettet.
Det fine bassengområdet har noe for alle, med flere basseng for både store og små. Her er det også vannsklier som garantert blir alle barns favoritt i ferien.
Sunwing Sandy Bay ligger i et rolig område like ved havet. Utenfor hotellet er det en del restauranter og noen butikker. Ayia Napas store utvalg av restauranter, shopping og fornøyelser ligger ca. 2,3 kilometer fra hotellet.
Internett
WiFi Internett er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunwing
På hotellets informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunwing, sammen med annen nyttig informasjon.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på våre Sunwing Family Resorts har du tilgang til vår service i Help Desk døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie.
Sunwing i sosiale medier
Du kan følge Sunwing Sandy Bay Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Sandy Bay Beach på Facebook.
Røykfritt hotell
Sunwing Sandy Bay Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.
Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.
Bosted tilpasset bevegelseshemmede
Leiligheter tilpasset bevegelseshemmede kan bestilles. Du finner dem under leilighetskategoriene Small Family og Family.
Ramper på hotellområdet. Sportsbassenget og Fun Pool har trapper med rekkverk. Fun Pool har også rampe uten rekkverk (skrånende bunn).
Sesong
Hotellet har åpent fra april til november. I sommersesongen er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.
På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.
Bryllup på Sunwing Family Resorts
Har dere lekt med tanken på å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Sunwing Family Resorts er en perfekt løsning hvor barna også er med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: sandy.bay@sunwing.net
Øvrig
Resort service/Help Desk: 24-timers service. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 på avreisedagen.
Nærmeste minibank ligger ca. 100 m fra hotellet.
Bygget: 1989–1990 Renovert: Lollo & Bernie Suites ble renovert i 2013, resterende leiligheter i 2014 og 2015.
338 leiligheter.
Etasjer: 2
Aircondition: Ja.
Sentralvarme: 1. november til 15. april kl. 16.00–10.00.
Parkering: På hotellets parkering, begrenset antall.
Vaskemaskiner: Mot betaling.
Hotellmanager
Constantinos Victoras
Hotellets offisielle klassifisering er A.
Sunwing
 • Rom med direkte utgang til basseng
 • Ligger nær stranden
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Hotellfakta
 • Basseng
  4 stk.
 • Barnebasseng
  2 stk.
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Nei
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring – dager pr. uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  50-200 m
 • Vannsklie
  Ja

Flere leiligheter med direkte tilgang til basseng

Til sommeren kan vi tilby enda flere av våre svært populære Swim Out-leiligheter med direkte tilgang til basseng. En velkommen nyhet for alle badeglade familier.

Les mer

Nyrenovert til sommeren!

Denne sommeren kan du sjekke inn på et helt nyrenovert Sunwing Sandy Bay Beach. Alt fra resepsjonen og leilighetene til loungen og showbaren får en skikkelig oppgradering.

Les mer