PART OF THE THOMAS COOK GROUP

For ungdom, Sunwing Sandy Bay Beach

For ungdom, Sunwing Sandy Bay Beach

All ære til foreldrene, men...

Er du mellom 8 og 11 år (merk at du må ha fylt 8) (opp til 15 år i høysesong ved påske-, sommer- og høstferie) tilbyr Sunwing Sandy Bay Beach mye morsomt å gjøre. Du kan prøve forskjellige sportsaktiviteter både i vannet og på land. Hotellet har også spillehall, biljardbord, minigolfbane, bordtennisbord og andre spill. Av og til arrangerer vi kveldsaktiviteter med for eksempel pizza og film.

I Teen Lounge kan du spille PlayStation. Er du modig kan du være med i Teen Idol i skoleferien. Da får du hjelp av showteamet til å øve inn en sang som du opptrer med foran publikum på den store scenen.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster noen kroner.

Aktiviteter

Aktiviteter

Bli med på pizza og film-kveld, sportsaktiviteter og forskjellige kveldsaktiviteter. Lån spill, hør på musikk, se film og delta i morsomme konkurranser. Aktuellt program finner du i Resortservice eller på vår informasjonsside Holiday Planner på mobilen eller nettbretttet ditt. Programmet er live, det betyr at du bare kan se det i de periodene hotellet er åpent for sesongen. Les om alle aktivitetene på Sunwing Sandy Bay Beach.

Play & Chat

Teen Lounge

Teen Lounge er møtestedet for alle ungdommer som vil ta seg en pause fra foreldre og småbarn. Her tilbys film, spill og underholdning, nøye utvalgt av og for deg som vil ta en pause fra sol og bad. Hvis du vil ut i solen igjen og trenger litt mer fysiske utfordringer kan du spille minigolf eller biljard med dine nye venner.

Teen Idol

Teen Idol

Er du mellom 8 og 15 år (merk at du må ha fylt 8 år) har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

 Crawlkurs nybegynnere, fra 12 år

Crawlkurs nybegynnere, fra 12 år

En aktivitet for både voksne og barn. Gjennom tre kurstimer får du et basiskurs i crawl av våre dyktige instruktører. Fokuset ligger på å kjenne til de tekniske prinsippene i crawl med korrekte armtak og benspark, hvordan man puster samt å praktisk øve på og forbedre kroppsposisjonen i vannet, finne rett flyt og lære seg prinsippene i pusteteknikken. Målsetningen er å kunne svømme minst 25 meter crawl med pust.

Ferdighetskrav: Svømmedyktig (minst 200 meter bryst på dypt vann)
Kurslengde: 3 kurstimer à 40 minutter
Periode: 9.6.–16.8., for- eller ettermiddag, kan bestilles av gjester med ankomstdag mandag og fredag.

Les mer om svømmeskolen.


Playstation

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har alltid et bredt utvalg av spill. Her kan du utfordre deg selv eller vennene dine – og det beste av alt, det er helt gratis.

Spa Together

Spa Together

Spa Together gir ungdom som har fylt 11 år til og med 15 år muligheten til å nyte spabehandlinger sammen med foreldrene sine. Vårt spa kan tilby forskjellige typer massasje og kroppsbehandlinger samt ansiktsbehandling. Spa Together kjøpes alltid for to voksne og kan benyttes av voksne eller ungdommer 11–15 år.

Creative time

Creative Time

Flere dager i uken er det Creative Time i vår Teen Lounge. Da kan du lage smykker, mobildekorasjoner og andre fantasifulle ting.

Kids Parkour

Kids Parkour

Nå er det barnas tur til å hoppe høyt, hoppe langt, krype og rulle rundt! På en trygg og lekende måte bidrar denne aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon og balanse, og styrker i tillegg selvfølelsen. Treningsformen er like bra for de med lopper i blodet som for de som ikke er fullt så vant med fysisk trening. Hver økt varer i ca. 30–55 minutter og avsluttes med en hinderløype. Kids Parkour passer for barn som har fylt 8 år til og med 11 år.

Chill-Out

Chill-Out

Kom til Teen Lounge og treff jevnaldrende venner! Her kan du lese, slappe av, høre på musikk eller delta i arrangerte aktiviteter og Creative Time sammen med vår ungdomsleder.

Family Yoga

Familieyoga

Nyhet sommeren 2017! Familieyogaen byr på kvalitetstid sammen. Fokus er på bevegelse og fremfor alt glede. Ingen må føle at de skal prestere, alle gjør øvelsene etter sitt eget nivå og yogatimen følger en historie gjennom hele økten. Timen varer i 45 minutter og passer for deg som har fylt 8 år og opptil 11 år.

Youth Cross Training

Teen Cross Training (kun i høysesong)

Teen Cross Training er en morsom og utfordrende sirkeltrening som kombinerer styrke, kondisjon, fleksibilitet og balanse. Vi deler oss inn i lag og konkurrerer til kul musikk. Treningsøkten varer i 45 minutter og er for alle ungdommer som har fylt 11 til og med 15 år.

Fitness Together

Fitness Together

Fitness Together gir ungdom som har fylt 11 år til og med 15 år muligheten til å trene sammen med foreldrene sine. Både i treningsrommet og på utvalgte gruppetreningstimer. Personalet begynner med en gjennomgang og etterpå trener man sammen og følger en plan.

Ballsport

Boccia, biljard...

På Sunwing Sandy Bay Beach har vi mye å tilby deg hvis du har lyst til å røre på deg. Når som helst kan du for eksempel ta deg en runde på vår populære minigolfbane. Det samme gjelder hvis du får lyst til å spille pingpong, boccia eller biljard - alt finnes på hotellområdet. Du kan også spille tennis og volleyball – eller hvorfor ikke ta med en fotball ned til stranden og spille en kamp på sparket..? Noen aktiviteter er mot betaling.

FlashMob (kun i høysesong)

Flash Mob

...en hemmelig aktivitet for alle ungdommer som har fylt 8 år til og med 15 år. Hør med din ungdomsleder eller showteamet på hotellet for mer informasjon om øvinger og tider.

Den hemmelige klubben

Den hemmelige klubben (utgår vinteren 2017/2018)

Vær detektiv i ferien! Bli med i Den hemmelige klubben og hjelp til med å løse spennende krimmysterier. Sammen leter vi etter spor på hele hotellområdet og bruker vårt hemmelige språk og våre skarpe hjerner. Krimmysteriene bygger på Susanne MacFies populære krimserie om Måns og Moa i Hemliga Klubben.

Personalet

De ansvarlige for aktivitetene på Sunwing Sandy Bay Beach er nøye utvalgte, og har erfaring med å jobbe med barn og ungdom. Fremfor alt er de innstilt på å gi barna og ungdommene de beste ukene i året.