Barneaktiviteter, Sunwing Sandy Bay Beach

Barneaktiviteter, Sunwing Sandy Bay Beach

Mye moro for små og store barn

Ingen trenger å gå rundt og være rastløs på Sunwing Family Resorts. Her arrangerer vi massevis av aktiviteter for barn fra 0–7 år, alt fra skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Mini Stars og vannleker.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster noen kroner. Enkelte av disse har aldersgrense, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.

På Sunwing Sandy Bay Beach ligger Lollo & Bernies Mini Land like ved spa-avdelingen, forbi bassengområdet på vei til stranden. Her samles barna når det er tid for aktiviteter og hit kan de også gå for å leke, pusle eller se på film sammen med mamma eller pappa. Påmelding til barneaktivitetene gjør du via Holiday Planner på MySunwing. Scenen ligger i tilknytning til Lime Bar. Her kan du se våre populære barneshow og barna kan være med på Mini Stars eller Mini Disco.

På Sunwing Sandy Bay Beach er det alltid noe å finne på. Nedenfor presenterer vi et utvalg av de mange aktivitetene vi tilbyr.

Lollo & Bernies Värld

Aktivitetsskjema

Aktivitetsprogram

Hva skjer på hotellet i løpet av oppholdet? Hvilke aktiviteter som arrangeres kan du se i Holiday Planner. Programmet er live, det betyr at du bare kan se det de periodene hotellet er åpent for sesongen. Les om alle aktivitetene på Sunwing Sandy Bay.Minidisco

Mini Disco

Etter barneshowet er det klart for Mini Disco, ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Flere kvelder i uken kan alle danseglade barn slippe seg løs på dansegulvet. Og hvem vet, kanskje Lollo eller Bernie titter innom... Mini Disco varer i ca. 20–25 minutter.

MiniLand

Mini Land

Lollo og Bernie har et eget lekehus som kalles Lollo & Bernies Mini Land. Fem dager i uken er det åpent hus, da er barn og voksne i alle aldersgrupper velkommen hit for å leke, male, se film eller kanskje høre et eventyr. Ved Lollo & Bernies Mini Land ligger en inngjerdet lekeplass (delvis beskyttet mot solen).

 Svømmeskole på Sunwing

Svømmeskole på Sunwing

Nå kan alle barn lære seg å svømme i løpet av ferien på Sunwing! Vi tilbyr svømmeskole på Sunwing Sandy Bay Beach, i samarbeid med Medley. Tanken bak svømmeskolen er at barn og unge skal ha det gøy i vannet, og gjennom dette lære seg å svømme og bli trygge i vannet. Etter fullført kurs får barna selvsagt en medalje. Svømmeskolen ledes av svensk personale utdannet av Medley. Svømmeskolen er for barn fra 4 år og er delt inn i tre nivåer med fem leksjoner pr. uke. Svømmeskolen arrangeres i perioden 9.6.-16.8. Timene holdes på formiddagen eller ettermiddagen, og svømmeskolen kan bestilles til barn som har ankomstdag mandag og fredag.

MiniStars

Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Family Yoga

Familieyoga

Nyhet sommeren 2017! Familieyogaen byr på kvalitetstid sammen. Fokus er på bevegelse og fremfor alt glede. Ingen må føle at de skal prestere, alle gjør øvelsene etter sitt eget nivå og yogatimen følger en historie gjennom hele økten. Timen varer i 30 minutter og passer for barn som har fylt 4 år til og med 7 år.

Lollo & Bernie After Beach

Lollo & Bernie After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Informasjon om sesongene

Informasjon om sesongene

I vintersesongen er det ingen barneaktiviteter på hotellet. Les mer om hva som gjelder på hotellet under Hotellfakta.

Barneshow

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. De tre små bjørnene Isidor, Bumbum og Tvettis samt dyrevokteren Grubb tar deg med på morsomme sprell og spennende eventyr. Ikke gå glipp av det herlige showet med de kosete maskotene Lollo & Bernie. Showet med de tre bjørnene og dyrevokteren Grubb utgår sommeren 2018.

Lollo & Bernies familietrening

Familietrening

På familietrening kan alle barn som har fylt 3 år til og med 7 år trene sammen med foreldrene sine. Kanskje mormor eller farfar også vil bli med? I løpet av treningsøkten på 30 minutter løper, hopper, danser og leker vi til musikk. Vi fokuserer på motorisk trening for barna, og litt større fysiske utfordringer for de voksne.

Adventure Games

Adventure Games

I Mini Land samles barna også når det er tid for Adventure Games. Bli med på skattejakt eller kom i Lollo & Bernies bursdagsselskap! Aktivitetene er for barn som har fylt 3 år til og med 7 år og varer i ca. 1,5 time og arrangeres flere ganger i uken. Påmelding gjør du via Holiday Planner på MySunwing og betaling skjer i Help Desk.

Play & Splash & SatsKids

Play & Splash og Mini Play

Flere dager i uken kan alle barn delta i vannøvelser med lek og plask i bassenget til morsom musikk! Mini Play er lek og bevegelse til musikk i fitnessalen for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Samtidig som barna har det gøy trener de koordinasjon, styrke, rytme og balanse. Tanken er at de får utvikle sin kreativitet og lære seg å samarbeide med andre barn.

Lollo & Bernies nettbutikk

Lollo & Bernies nettbutikk

Du vet vel at du ikke trenger å vente til du kommer til Sunwinghotellet for å kjøpe Lollo & Bernie-effekter? Sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie har en egen nettbutikk som er fylt med kosedyr, cd-er, t-skjorter, bøker og andre morsomme ting for store og små barn.

Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

Våre maskoter Lollo & Bernie dukker stadig opp på Sunwing Family Resorts og hilser på alle barn og voksne. Lollo er en nysgjerrig sjiraff som elsker dans og musikk, Bernie er en klok og modig bjørn som elsker mat. Du møter Lollo & Bernie på forskjellige steder på hotellet, for eksempel ved bassenget, i restaurantene, på Mini Disco og i Mini Land.


Lollo & Bernie's Corner

Av og til kan det være fint å ta en pause fra solen og bassenget. Lollo & Bernie's Corner er et koselig, lite videohjørne dit barn i alle aldersgrupper er velkommen til å koble av og se på film.

Besøk av Lollo & Bernie

Forhåndsbestill et besøk av den danseglade sjiraffen Lollo eller hennes bjørnekompis Bernie og gi barna en uforglemmelig overraskelse i ferien!


Ta med deg Lollo & Bernie hjem fra ferien

Du kan kjøpe Lollo & Bernie-effekter som kosedyr, t-skjorter, nøkkelringer og cd-er året rundt på våre åpne Sunwing Family Resorts. Med forbehold om utsolgte produkter.


Personale

Personalet som har ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene er valgt med omtanke og har erfaring med å jobbe med barn. Fremfor alt er de innstilt på å gi barna de beste ukene i året!