• barnevennlig

Ocean Beach Club - Cyprus

Ocean Beach Club by Sunwing tilbyr en perfekt kombinasjon av ferieluksus, moderne design og tilpassede detaljer som sørger for at du får et behagelig opphold
enten du reiser alene, med en venn eller kjæreste eller sammen med hele familien.
Er du ute etter en avslappende og rolig atmosfære der du kan bo i en lekker suite og samtidig ha tilgang
til fasilitetene som Sunwing Sandy Bay Beach tilbyr? Da skal du legge ferien til vårt Ocean Beach Club - Kypros. Suitene er innredet ut ifra våre nordiske gjesters ønsker og behov. Her finner du samme stil som på de to andre O.B.C.-hotellene: lyst og delikat, med praktiske detaljer som god oppbevaringsplass for å gjøre ferien enkel og komfortabel. Flere av suitene har også direkte utgang til basseng slik at du kan gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse.
OBS! Sommeren 2024 åpner hele Sunwing Sandy Bay Beach 20. mai. Lollo & Bernie Club, Teen Lounge, Spa, Gym & Fitness på Sunwing Sandy Bay Beach åpner 22. mars. Øvrige deler på Sunwing Sandy Bay Beach åpner 20. mai.
Ingen ferie er komplett uten noe godt på tallerkenen og i glasset. Som O.B.C.-gjest får du det beste av to verdener. Ocean Beach Club har en egen restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. På menyen finner du både internasjonale favoritter og lokale fristelser, alle nøye utvalgt og tilberedt med gode råvarer. Du får også tilgang til restaurantene på Sunwing, der det både er à la carte og bufférestauranter.
Som gjest på O.B.C. - Kypros kan du selv bestemme tempoet i ferien. Hotellområdet har en roligere atmosfære enn de fleste andre familiehotell. Er du ute etter aktiviteter i Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge og show har du tilgang til søsterhotellet Sunwing Sandy Bay Beach og alle fasilitetene der. Der er også Lollo og Bernie, som raskt blir favoritter hos store og små. Hvis du og familien elsker strandliv er det flere fine strender i nærheten. Sandy Bay og Nissi Beach ligger på hver sin side av resorten, og er enkle å gå til via strandpromenaden.
På O.B.C. - Kypros er det også gode muligheter til å være aktiv i ferien. Gå ikke glipp av vanngymnastikk i bassenget på Sunwing Sandy Bay Beach, en populær time som pleier å få de fleste opp av solsengen. Trener du heller innendørs kan vi tilby SATS-timer og et velutstyrt treningsstudio. Det er selvfølgelig gratis å trene.
Foretrekker du å slappe helt av kan vi friste med flere herlige behandlinger i spa-avdelingen. Våre terapeuter er profesjonelle og vi bruker velkjente produkter fra Maria Åkerberg i behandlingene. Mange av produktene får du også kjøpt i spa-butikken vår.
Ocean Beach Club ligger i et rolig område, rett ved havet. Utenfor hotellet er det en del restauranter og noen butikker. Ayia Napas store utvalg av restauranter, shopping og uteliv ligger kun et par kilometer fra hotellet.
Internett
WiFi er inkludert på alle Ocean Beach Club. Ta med din egen smarttelefon, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet. Internetthastigheten varierer.
MyO.B.C.
På hotellets informasjonsside MyO.B.C. finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MyO.B.C., sammen med annen nyttig informasjon.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på Ocean Beach Club har du tilgang til vår service i resepsjonen kl. 07.00–23.00. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie. Ved behov kan du kontakte Sunwings Help Desk på natten.
Røykfritt hotell
Ocean Beach Club er et røykfritt hotell, det er anviste røykesoner på hotellområdet. Også leiligheter, balkonger og terrasser skal være røykfrie, dette gjelder også for e-sigaretter.
Legeservice
Lege er på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp når legen ikke er på hotellet vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.
Bevegelseshemmede
Det er ingen av suitene som er tilpasset bevegelseshemmede.
Nivåforskjeller med trapper inne på hotellområdet.
Sesong
Hotellet er åpent fra slutten av mars til begynnelsen av november. Sommeren 2024 åpner nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach 20. mai. Lollo & Bernie Club, Teen Lounge, spa, treningsrom og fitnesstudio åpner 22. mars.
I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.
Bryllup på Ocean Beach Club
Har dere lekt med tanken på å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Ocean Beach Club er en perfekt løsning hvor barna også er med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: cyprus@oceanbeachclub.net
Øvrig
Resepsjon: Åpen mellom 07.00 og 23.00. Øvrige tider kan du kontakte Sunwings Help Desk. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 på avreisedagen.
Nærmeste minibank ligger ca. 100 m fra hotellet.
Bygget: 2016/2017
118 suiter, 3 etasjer
Heis: Ja, delvis. Til suitene i hovedbygningen samt suitene i øverste etasje i bygning 1, samt hele bygning 2 og 3.
Aircondition: Ja
Parkering: På nabohotellet Sunwing Sandy Ba Beachy, begrenset antall
Vaskemaskiner: Mot betaling på Sunwing Sandy Bay Beach.
Hotellmanager
Constantinos Victoras
Hotellets offisielle klassifisering er A.
Ocean Beach Club
 • Suiter for opptil 6 personer
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Ligger ved stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  200 m
 • Hovedsentrum
  2,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  50-100 m

Krydre ferien med litt luksus!

Har du lyst til å overraske barna eller reisefølget ditt med noe ekstra i ferien? Vi har flere flotte tilvalgspakker, for både store og små. Hva sier du til et besøk av Lollo eller Bernie eller kanskje en eksklusiv Velkomstpakke?

Tilvalgspakkene våre bestiller du hjemmefra, samtidig med at du bestiller reisen – eller etterpå, på Min side.

Inspirasjon: Anine Stangs sydenferie med baby

I 2020 reiste Anine og Petter på sin første sydenferie med baby. Både flyturen og oppholdet gikk over all forventning, og de satt igjen med både ny og praktisk erfaring. Nå, to år senere, har de blitt en familie på fire. Hva er forskjellen på å reise med én baby sammenliknet med én baby og et barn?

Familieferie og kjærestetid på Sunwing Sandy Bay Beach

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.