Matintoleranse
Sunwing

Service til deg med matintoleranse

Er du glutenintolerant, laktoseintolerant eller er det andre matvarer du ikke tåler? På Sunwing Family Resorts har vi en matambassadør som har spesialisert seg på matintoleranser. Ambassadøren vil hjelpe deg på hotellet og fungerer som et bindeledd mellom deg og hotellets kjøkken.

Samtlige Mini Markets på våre Sunwing Family Resorts tilbyr også gluten- og laktosefrie varer. Fyll ut dette skjemaet, senest to uker før avreise.

Gjelder på våre Sunwing Family Resorts på Gran Canaria, Tenerife, Kreta, Rhodos, Kypros, Tyrkia og Mallorca.

E-postadresse til øvrige hotell dersom du har spørsmål om matintoleranse:

• Sunwing Kamala Beach: info@sunwingkamala.com – svarer innen 24 timer
• Sunwing Bangtao Beach; info@sunwingphuket.com – svarer innen 24 timer

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.