Turkish Airlines crew

Fly med Turkish Airlines

Ving samarbeider med det firestjerners flyselskapet Turkish Airlines, som flyr til flere land enn noe annet flyselskap.

Turkish Airlines har blitt kåret til Europas beste flyselskap fem år på rad, og når du flyr med dem er varm mat og drikke alltid inkludert. Du kan reise til spennende steder som Istanbul, Antalya, Sri Lanka, Maldivene, Vietnam og Singapore, for å nevne noe.

Utvalgte reisemål med Turkish Airlines

Flere reisemål med Turkish Airlines

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.