Se hotell (14)

Reiser til Golden Sands

En reise til Golden Sands byr på livlig uteliv, en herlig strand, og rimelige priser på alt fra hotellet til barrunden.
Golden Sands er et reisemål med noe for alle og enhver. Som navnet indikerer ligger byen rett ved en nydelig, kilometerlang, bred og velstelt sandstrand. Her finner du et bredt utvalg av restauranter og underholdning. Dagene i Golden Sands tilbringer man på stranden, der man soler seg, står på vannski, tester ut paragliding, tar avslappende spaserturer langs strandpromenaden, spiser is og bare nyter ferien. En annen mulighet er å ta en tur til vannparken Aquapolis. På kveldene er det nok av restauranter å velge mellom, og det samme gjelder kafeer og barer. Senere går turen kanskje til et diskotek. Vil man utvide horisonten etter noen dager i Golden Sands, kan man besøke severdigheter i nærheten, slik som klippeklosteret Aladzha og den vakre Kaliakraodden.

Ving har de beste hotellene

I Golden Sands er det grønt, frodig og kupert. De fleste av Vings hotell ligger i naturskjønne omgivelser innenfor et område som er klassifisert som nasjonalpark. Ving har valgt ut noen av de beste hotellene – flere av dem er nybygget eller renovert, med bra beliggenhet nær stranden og sentrum. Selvsagt kan du bestille et hotell med All Inclusive, om du vil ha en ekstra behagelig ferie.

Shopping og uteliv

Golden Sands er større enn Albena, og betydelig livligere. Langs strandpromenaden og hovedgaten ligger det massevis av restauranter, kafeer og små butikker. Vil du fortsette ut i de små timer, er det bare å velge og vrake blant musikkbarer, diskotek, nattklubber og kasinoer. Om du vil dra på en utflukt er det ikke langt til Varna, Bulgarias "sommerhovedstad". Denne byen har vakker arkitektur, et sprudlende kafeliv og bra shopping. Her finner du alt fra velkjente merkebutikker med sko og klær, til elektronikk, sølv og gull.
Nyttige tips
 • All Inclusive
 • Prisgunstig innkvartering
 • Kilometerlang sandstrand
 • Lang strandpromenade
 • Mange restauranter
 • Mye uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Golden Sands

REISEFORSLAG TIL Golden Sands

Erma
Erma
Golden Sands, Varna-området, Bulgaria
 • Fly + del i Lite dobbeltrom
 • 1 uke
 • Avreise 28 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
28 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Park Hotel Odessos
Park Hotel Odessos
Golden Sands, Varna-området, Bulgaria
 • Fly + del i
 • 1 uke
 • Avreise 21 aug 2023 fra Stavanger
Inkl. All inclusive
Inkl. All inclusive
Fly + hotell, 1 uke
21 aug 2023 fra Stavanger
Meliá Grand Hermitage
Meliá Grand Hermitage
Golden Sands, Varna-området, Bulgaria
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 1 uke
 • Avreise 19 jun 2023 fra Bergen
Inkl. All inclusive
Inkl. All inclusive
Fly + hotell, 1 uke
19 jun 2023 fra Bergen

Finn reise til Golden Sands
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.