Se hotell (6)

Reiser til Albena

I Albena ligger de fleste hotellene våre langs den kilometerlange stranden. Du kan naturligvis bestille All Inclusive for en enkel og behagelig ferie.
Albena ligger ca. 15 kilometer nord for Golden Sands og er et frodig og velorganisert feriested. Albena ble bygget senere enn mange av de andre badebyene langs Svartehavskysten, og virker derfor noe mer moderne. Arkitekturen i byen kan enkelte steder bære preg av sovjettiden, men er samtidig sjarmerende og ganske godt vedlikeholdt. Stedet er ikke stort, og det er lett å finne frem – de viktigste gatene er strandpromenaden og strandalleen bak den, ettersom det er her det meste foregår. I Albena og på hotellene pågår det ulike miljøaktiviteter som skal bidra til å gjøre stedet til et mer bærekraftig reisemål. Blant tiltakene er solcllepanel for oppvarming av vann, trafikkbegrensninger, fokus på lokalproduserte råvarer på restaurantene og bevaring av grøntarealer for å sikre et biologisk mangfold. I tillegg er stranden i Albena tildelt miljøsertifiseringen Blått Flagg som bekrefter at de oppfyller kravene til vannkvalitet, miljø, sikekrhet og service.

Sol, bad og fornøyelser

På dagtid er det avslappende strandliv som gjelder. Her kobler du helt av i solsengen under en parasoll, spaserer barføtt i vannkanten, bygger sandslott med barna, eller tråkker i vei ut på det krystallklare Svartehavet i en pedalbåt. Når kvelden kommer trekker de fleste ned til den lille hovedgaten og til strandpromenadens restauranter, tavernaer og kafeer. Her kan du spise og drikke godt og nyte en rolig kveldsstemning. Her blir det stort sett stille ved midnatt – perfekt for barnefamilier som ikke trakter etter nattklubber og pubrunder.

Hotell på stranden

De fleste av Vings hoteller ligger rett ved Albenas vakre strandpromenade, så du har aldri lang vei til dagens første bad eller en deilig solseng. Mange av hotellene er All Inclusive, som kan være veldig greit om feriebudsjettet ikke er ubegrenset. I Albena får man mye for pengene, med flere flotte, nyoppussede hotell som holder god internasjonal standard, men til lokale priser.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • All Inclusive
  • Prisgunstig innkvartering
  • Krystallklart vann
  • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Albena

REISEFORSLAG TIL Albena

Finn reise til Albena
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.