Se hotell (24)

Reiser til Varna-området

En reise til Varna-området gir deg en rimelig og solsikker ferie med sandstrender, vakker natur og et stort utvalg restauranter og barer.
Regionen Varna ligger nordøst i Bulgaria, og ved kysten av Svartehavet ligger hovedbyen som også heter Varna. Noen mil utenfor byen ligger badestedene Albena, Balchik og Golden Sands, som lokker med barnevennlige strender, familiehotell og rimelige priser. Når du bestiller en reise til Varna-området med Ving har du en lang rekke hotell å velge blant, mange av dem i nærheten av stranden og barnevennlige.

Rimelige reisemål

Takket være det relativt lave prisnivået i Bulgaria er det ikke bare mat, drikke og shopping som er billigere enn på mange andre reisemål. Du får også mye hotell for pengene, noe som betyr at både reisen og oppholdet blir rimeligere enn på andre steder. På en ferie i Varna-området kan du unne deg et ekstra flott hotell, All Inclusive eller en ekstra rett til middag, og likevel ha penger til overs.

Vings reiser til Varna-området

Når du bestiller en reise til Varna-området med Ving har du et stort antall hotell å velge i. På mange av dem inngår All Inclusive i prisen, og det er sjelden du får så gode priser på All Inclusive som i Bulgaria. Ving har også flere fine familiehotell, for eksempel Family Garden-hotellet White Lagoon Beach hvor du kan treffe Vings egne maskoter Lollo & Bernie.
Finn ditt hotell
Finn reise til Varna-området

Reiser til Varna-området

Albena
  • Barnevennlig
  • Strender
  • Sport & aktiviteter
Albena er et barnevennlig reisemål. Aller best bor du på Vings barnevennlige hotell Flamingo med barnebasseng og lekeplass.
Balchik
  • Barnevennlig
  • Strender
Balchik er en sjarmerende småby med en fin sandstrand, som skapt for en ferie med familien. Vårt barnevennlige Family Garden-hotell White Lagoon Beach er perfekt for en familieferie.
Golden Sands
  • Strender
  • Barnevennlig
  • Shopping
Golden Sands er et klassisk badested som passer for både barnefamilier og for deg som reiser uten barn. Leier du en bil kan du også oppdage mer av Bulgaria.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.