Se hotell (7)

Reiser til Nessebar

Nessebar er en av Europas eldste byer, med brosteinsgater og innbydende strender, og en ferie fylt med sol, bad og kulturopplevelser.
På en ferie i Nessebar får du oppleve sol, badeliv, historie og kultur. Byen har en rik historie som krysningspunkt for folkeslag som thrakere, grekere, romere og osmanere. Den dag i dag kan man beundre byggverk fra svunne tider, som på en naturlig måte har blitt integrert i bybildet. Nessebar har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1983. De eldste delene av byen ligger lengst ute på en liten halvøy, forbundet med fastlandet via en smal landtunge. De typiske husene, der første etasje er bygget i stein og andre etasje i tre, dominerer bybildet. Mellom dem er det et mylder av brosteinssmug som forbinder de små torgene. På fastlandet ligger Nessebars nyere del, med de fleste hotellene, de største strendene og småbyliv.

Sol og bad

Nessebars to største strender ligger i den nyere bydelen, i passe gangavstand fra gamlebyen. Strendene holder høy kvalitet med daglig ettersyn og bra service. Ønsker du roligere forhold og bedre snorklemuligheter, skal du dra til de små strendene rundt gamlebyen. Den aller største stranden i området, den åtte kilometer lange Sunny Beach-stranden ligger i utkanten av Nessebar.

Kveld i Nessebar

Etter å ha dusjet vekk saltet og byttet antrekk, er det på tide å spise middag. Det er rikelig med kafeer og restauranter i Nessebar, og prisene på mat og drikke er lave. Torget rundt Mitropolia-ruinene er et fint utgangspunkt for å finne et sted å spise. Mange av Vings gjester pleier å spasere herfra ned til halvøyas sørøstre spiss, langs gatene Rusalka og Tsar Ivan Asen II. Her står ikke bare fersk fisk på menyen, men også en fortreffelig utsikt over Svartehavet.
Nyttige tips
  • All Inclusive
  • Hotell på stranden
  • Fine sandstrender
  • Rimelig mat og drikke
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Nessebar

Reiseforslag til Nessebar

Finn reise til Nessebar
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.