Stort bassengområde med solstoler og parasoller.

Sunwing Side Beach

Hotellvurdering: 4,5

 • Leiligheter for opptil 6 personer
 • WiFi er inkludert på hele hotellet
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • All Inclusive mot betaling
 • Lollo & Bernie
 • Barneklubb med skandinavisk personale
 • Direktebuss t/r flyplass*
 • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Aktiviteter og underholdning
 • Babybasseng, beskyttet mot solen
 • Store, barnevennlige basseng
 • Røykfritt

Velkommen til Sunwing Side Beach! Litt flottere, litt bedre og faktisk også litt morsommere. Her finner du selvsagt Lollo & Bernie, barnevennlige basseng, leiligheter skreddersydd for barnefamilier og alt annet som skal til for at du og din familie skal kose dere og ha en herlig ferie.

Hotellet har fått den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Tyrkia 2017.

Sunwing Side Beach er et resultat av et samarbeid mellom det svenske designbyrået BAS og og tyrkiske arkitekter som har laget en blanding av Skandinavia og det østlige Middelhavet. De har naturligvis samarbeidet med våre maskoter Lollo & Bernie, som ser til at våre minste og viktigste gjester har det ordentlig bra på ferie.

Her kan du bade i store basseng, slappe av i komfortable solsenger eller gå den korte turen ned til stranden. Sides østre, lange strand ligger kun 500 meter fra hotellet. Her finner du også Sunwings egen Beach Club. Hotellet har en egen badebuss som kjører deg til og fra stranden.

Leilighetene er lyse og lekre og har balkong eller terrasse. Under innredning av rommene har vi lagt vekt på god oppbevaringsplass og smarte løsninger for familien – og selvsagt behagelige senger av god Sunwing-kvalitet. Lollo & Bernie har dessuten fått lov til å innrede noen helt spesielle suiter for de aller barnsligste familiene. Sunwing Side Beach har leiligheter for alle.

Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleieposer for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollo & Bernies koseklut følger også med for å gjøre babyen din ekstra fornøyd.

Sunwing Side Beach har et stort utvalg av restauranter. I hovedbygningen ligger vår bufférestaurant hvor du kan sitte både ute og inne. I andre delen av hotellet ligger vårt vertshus med lunsj- og middagsfavoritter inspirert av Middelhavet og det skandinaviske kjøkken. Om kvelden, når lyktene tennes, tilbyr vi utsøkt grillmat og god vin i restauranten.

Sunwing Side Beach ligger i fredelige omgivelser. Et lite, lokalt sentrum med noen butikker og restauranter er i nærheten av hotellet. Større utvalg finner du i Side, ca. 1,7 km unna.

Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Les mer Sunwing Side Beach Skjul tekst Aktiviteter for hele familien

Som vanlig satser vi på allsidig familieunderholdning, og under utforming av showscenen har vi fått god hjelp av både Lollo & Bernie og artistene våre. Her vil det bli masse moro hele sesongen. For barna har vi også bygget et helt nytt Mini Land med flust av aktiviteter.

På Sunwing Side Beach kan du holde deg i form i ferien. Her finner du et flott treningsstudio og et variert tilbud av gruppetreninger med dyktige instruktører med utdannelse fra SATS ELIXIA. Som seg hør og bør i Tyrkia, har hotellet et stort, herlig spa med klassiske behandlinger, tyrkisk bad og atskilt basseng. Store og små sportsinteresserte som vil ha en pause fra vannsklier og badeleker kan ta en tur i sportsbaren. Her kan de leke, spille eller bare se sport i alle varianter på tv.

Sunwing Inclusive

Godt, behagelig og billig. Bestiller du Sunwing Inclusive hjemmefra kan du forsyne deg med frokost alle dager og lunsj og middag fem av syv dager fra vår varierte og fristende buffé.

Sunwing All Inclusive

Vil du unne deg litt ekstra kan du prøve vår All Inclusive. Bestill den hjemmefra, så kan du spise og drikke så mye du ønsker fra vår frokost-, lunsj- og middagsbuffé i hele ferien. Iskrem, kaffe og mye annet er også inkludert. Les mer om våre smarte måltidspakker.

OBS! Begrenset antall plasser på begge inclusive-alternativene. Bestill tidlig så har du større sjanse til å få plass!

Røykfritt på Sunwing Family Resorts

Sunwing Side Beach er et helt røykfritt hotell med unntak av røykesonene på hotellområdet. Les mer under Hotellfakta.

*Transport til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss t/r flyplassen gjelder kun når du flyr med Thomas Cook Airlines.

Adresse

Adnan Menderes Bulvari 07330 Side / Antalya
Telefon +90-242-753 69 00

Fasiliteter på Sunwing Side Beach

Prisliste