Yogatur til Kos med Henriette Lien

Når: 26. juni - 6. juli 2018
Hvor: Casa Cook, Kos
Pris: fra 16.295,-
Avreiseflyplass: Oslo

Unn deg selv en uke med daglig yoga, pranayama (pusteøvelser) og meditasjon på lekre Casa Cook. Du vil lære teknikker for å oppnå mental balanse og løse opp spenninger i kroppen med bindevevsmassasje. Du kommer til å vende tilbake til hverdagen med mer vitalitet, energi og overskudd!


Påmelding

Siste frist for påmelding: 1. mai 2018.

I prisen inngår:

  • Flyreise t/r (Oslo) og mat om bord
  • Transport t/r hotellet
  • Overnatting 7 netter i dobbeltrom
  • Frokost hver dag
  • Yoga morgen og ettermiddag

Valgfrie tillegg:

  • Bo alene (5.200,-)
  • Avbestillingsforsikring (195,-)
  • Reiseforsikring (400,-)
  • Halvpensjon (1.314,-)

Mer om treningsreisen:

Om hotellet:

Boutiquehotellet Casa Cook Kos passer ekstra godt for deg som har høye krav til komfort og lekker design. Dette er en rolig oase hvor du kan inspireres av atmosfæren. Den lange, brede, finkornede stranden ved hotellet er kjent som en av øyas fineste. Der ligger også hotellets egen beach club, der du kan nyte solen, havet og livet.

Program for uken:

Hver dag starter vi med en 90-minutters Vinyasa Flow-klasse før frokost, og vi avslutter med litt mer yin-inspirerte øvelser (roligere bevegelser hvor vi sitter lengre i posisjonene) før middag. Det er muligheter for å avtale privattimer med Henriette mot en ekstra kostnad.

Hvem passer turen for?

Turen er både for deg som er nysgjerrig på yoga og for deg som er mer dreven. Du får sjansen til å fokusere på din egen velvære uten å måtte forholde deg til de daglige gjøremålene og pliktene hjemme. Nivået blir tilrettelagt deltakerne.

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn søndag 29. juni kl. 07.00
Ankomst Oslo Lufthavn søndag 6. juli kl. 16.00

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg rot i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.” Henriette Lien

FILM FRA TIDLIGERE FILM:

Yogatur til nydelige Khao Lak med Ving

INSTRUKTØREN DIN

Henriette Lien
Henriette Lien

Henriette Lien har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, skuespiller og programleder i tv og radio.

Hun har praktisert Ashtanga-yoga siden 2000 og er nå sertifisert yogainstruktør. Hun underviser i Vinyasa Flow også kalt FlytYoga. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pust og asanas/posisjoner som etter hvert settes sammen og nesten blir små korte dansesekvenser – og dette er noe alle klarer!

MER OM HOTELLET:

Casa Cook, Kos

På boutiquehotellet Casa Cook Kos vil gjestene trives, uansett alder, spesielt hvis man har høye krav til komfort og lekker design. Her får du både en rolig ferieoase og muligheten til å oppleve og inspireres av den lokale atmosfæren.

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om turen, kontakt oss på
trening@ving.no