Hyatt Regency Phuket

Hyatt Regency Phuket er et luksuriøst hotell som byr på fantastisk panoramautsikt. Hotellet er bygget opp ved de frodige fjellene, i et rolig område i
Kamala Beach. Her er det moderne innredede dobbeltrom som du med fordel kan bestille med havutsikt. Hotellet har et moderne bassengområde med et av Phukets største basseng samt et infinitybasseng
på en vakker solterrasse over havet. Hyatt Regency Phuket har i tillegg et moderne treningsstudio, et velholdt spa med mange deilige behandlinger samt mange morsomme aktiviteter for barna. Hotellet har en populær à la carte-restaurant som lover en sann gastronomisk opplevelse og en utsikt som overgår det meste. Hotellet passer for deg som ønsker en ferie med det lille ekstra.

Internett

WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Bygget 2013
11 bygning/er
4 etasje/r
199 rom/leiligheter
Resepsjon
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
 • Treningsrom
 • Spa
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Nei
 • Nærmeste sentrum
  1,2 km
 • Hovedsentrum
  8 km
 • Nærmeste strand/badested
  1,2 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.